Ripensia a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru susținerea activității personalului medical care luptă pentru evitarea răspândirii coronavirusului

Marius ANGHEL 20 Mar. 2020, 10:41 Diverse

Dacă reprezentanți ai galeriilor echipelor „FC U” Craiova, „U” Cluj, Steaua, respectiv Petrolul Ploiești au avut mesaje afișate în fața spitalelor de Boli Infecțioase din oraș pentru a susține personalul medical în această luptă cu coronavirusul, clubul Ripensia Timișoara vine cu o altă idee. Gruparea din Liga 2 vrea să se implice activ în această luptă împotriva COVID-19 și a lansat o campanie de strângere de fonduri. „Personalul medical are nevoie urgentă de echipamente de protecție, echipamente medicale și materiale de igienă pentru a se proteja și a trata cât mai mulți pacienți afectați”, scrie site-ul oficial al echipei bănățene, care a domunicat și un cont în care pot fi făcute donații.

„Ne alăturăm și noi, celor care luptă împotriva COVID-19 și susținem activitatea personalului medical de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara.

Pe fondul creșterii numărului de persoane diagnosticate cu Coronavirus, personalul medical are nevoie urgentă de echipamente de protecție, echipamente medicale și materiale de igienă pentru a se proteja și a trata cât mai mulți pacienți afectați de virusul COVID-19.

Dragii noștri, haideți să facem un efort comun sa-i ajutăm pe cei care ne salvează!

Cu ajutorul și implicarea voastră vom achiziționa materiale de care personalul medical are nevoie. Toate sumele donate în contul clubului pe perioada situației de urgență vor fi redirecționate către Spitalul Victor Babeș din Timișoara. Puteți dona mai jos cu cardul sau prin internet banking în contul afișat.

Donațiile prin bancă se pot face în contul deschis la BRD:
RO29 BRDE 360S V503 0433 3600 pentru LEI
pe numele ASOCIAȚIA FOTBAL CLUB RIPENSIA TIMISOARA cod fiscal RO30468098

Donații cu cardul
Pe site-ul oficial al Ripensiei (AICI) completați suma pe care doriți să o donați, datele cerute (Informatii facturare), bifati casutele referitoare la robot (Nu sunt robot) și acceptați „Termenii și condițiile de utilizare a site-ului”. De asemenea, este necesara acceptarea condițiilor de cookies (în partea de jos a site-ului). La final accesați butonul Trimite donația. Imediat veți fi redirecționat către pagina securizată a operatorului de plăți, unde veți completa datele cardului dvs.”
, sună comunicatul Ripensiei.

Alte cluburi promovează campania de ținut duble cu rola de hârtie igienică

Între timp, dacă unele cluburi din Liga 2 fac campanii utile în această perioadă, prin care transmit mesaje către suporteri să rămână în casă și să facă mișcare, în schimb, altele, chiar din orașul din care e și Ripensia, au pornit un „challenge” care ignoră problemele cu care se confruntă omenirea în această perioadă. Jucătorii țin duble cu o rolă de hârtie igienică, un lucru necesar în fiecare casă, care devine greu de găsit în supermarketuri și care începe să aibă un preț exorbitant.

Din fotbalul românesc, Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, i-a criticat în termeni duri pe cei care acceptă această „provocare” prostească. „Am descoperit de ce s-a epuizat stocul de hârtie igienică. Se joacă fotbal cu ea. Mă duc să-mi torn o găleată de gheață-n cap”, a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook și a adăugat hashtag-ul „#mamaproștiloremereugravidă”.

Foto: Leczki JOZSI / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 20 Mar. 2020, 10:41 Diverse
Pe aceeași temă