Proiectul suporterilor stegari prinde contur! AS „SR” Brașov are CIS. „Nu a fost ușor, pentru că am avut și multe piedici”

Marius ANGHEL 18 Jul. 2017, 13:40 Diverse
Proiectul suporterilor stegari prinde contur!** AS

Proiectul Ligii Suporterilor Stegari (LSS), care vrea să înscrie o echipă în campionatul județean Brașov pentru a suplini dispariția FC Brașov, prinde contur.

După mai multe săptămâni în care s-a lucrat intens la documentația necesară pentru obținerea Certificatului de Identitate Sportivă, obligatoriu pentru a activa în competițiile organizate de AJF Brașov, ieri, Direcția Județeană de Tineret și Sport Brașov a emis actul noii societăți: AS „SR” Brașov.

„Nu a fost ușor, pentru că am avut și multe piedici, dar, în cele din urmă, am reușit să obținem CIS-ul. Este un prim pas, proiectul merge mai departe, acum urmează să depunem dosarul la AJF Brașov. Noi sperăm să fim acceptați în Liga a 4-a, rămâne de văzut ce se va întâmpla la Adunarea Generală”, a spus Horațiu Culcear, președintele LSS.

În această seară vor avea loc și alegeri pentru funcția de președinte al AS „SR” Brașov. „Așa cum am promis, totul este democratic și toți cei înscriși pe plaforma steagunumoare.ro au drept de vot”, a încheiat liderul suporterilor stegari.

Un prim fotbalist care și-a dat acceptul să joace la FC „SR” Brașov este fostul mijlocaș al „stegarilor”, Horia Popa. Pentru postul de antrenor varianta ar fi Andrei Șanta, fostul jucător și antrenor cu portarii de la FC Brașov. „Le-am spus suporterilor că îi ajut cu mare plăcere, oricând și oricum”, spunea Șanta.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 18 Jul. 2017, 13:40 Diverse
Pe aceeași temă