CS Balotești a început pregătirea sub comanda celui mai tânăr antrenor din fotbalul românesc

Marius ANGHEL 14 Jan. 2016, 16:09 Liga 2
CS Balotești a început pregătirea sub comanda celui mai tânăr antrenor din fotbalul românesc

A zecea clasată din Seria I a Ligii 2, CS Balotești, a dat și ea, ca majoritatea echipelor din eșalon, startul pregătirilor pentru partea a doua a sezonului. Ilfovenii au un nou antrenor după ce cuplul Bogdan Pătrașcu și Stelian Stancu a părăsit echipa încă dinainte de a se termina meciurile din 2015.

CS Balotești s-a reunit luni, 11 ianuarie, la baza proprie sub comanda lui Emil Stanca (26 ani), cel mai tânăr antrenor din fotbalul românesc, informează IlfovSport. Cu toate că în acte antrenor este Marian Oprea, cel care într-adevăr se ocupă de pregătirea echipei este Stanca, tânăr care nu poate ocupa această funcție legal.

Față de lotul pe care l-a avut în primele 18 etape, la reunirea Baloteștiului nu au mai participat jucătorii Nicușor Filip (23 ani), Alexandru Marinaș (27 ani) și Marian Florea (33 ani), care au decis să plece. În schimb, în lot a apărut Cosmin Ionică (22 ani), fostul atacant al celor de la ACS Berceni, club care l-a pus pe liber în această iarnă.

De vreun cantonament la munte sau în altă locație decât la propriul stadion nu poate fi vorba la echipa ilfoveană, asta deoarece conducătorii încearcă în această perioadă măcar să achite cele două salarii restante.

Marius ANGHEL 14 Jan. 2016, 16:09 Liga 2
Pe aceeași temă