Tragedie înaintea derby-ului Vestului! Poli și UTA au uitat de rivalitate după ce doi suporteri arădeni au decedat în urma unui accident rutier. Galeria „Bătrânei Doamne” nu merge la meci

Marius ANGHEL 26 Oct. 2018, 11:52 Campionat

Doi membri ai galeriei echipei UTA au murit seara trecută, după ce au fost implicați într-un accident rutier. Conform Sport Arad, mașina în care se aflau patru persoane a căzut în gol de pe podul Micalaca, iar doi dintre pasageri au decedat. Unul a ajuns la spital, în stare gravă, iar ultimul e stabil. Cei patru se întorceau din comuna Vladimirescu, unde au participat la vopsitul scenografiei pentru derby-ul cu ASU Poli Timișoara. Galeria a anunțat că nu va mai face deplasarea la Timișoara, pentru meciul de sâmbătă, programat la ora 12:00.

Conform sursei citate, cei patru suporteri ai „Bătrânei Doamne” se aflau la bordul unui autoturism BMW. Șoferul a pierdut controlul mașinii, după care autovehiculul a lovit un stâlp amplasat pe podul Micalaca. În urma impactului, mașina a ricoșat spre balustrada de protecție, care nu a putut ține mașina pe pod. Autoturismul a căzut în gol, iar doi dintre pasageri au murit, unul fiind șoferul, în vârstă de 24 de ani. Celălalt suporter ar fi împlinit duminică vârsta de 21 de ani.

„Nu există cuvinte care să poată exprima șocul și tristețea pe care o trăim. Doi dintre membrii peluzei noastre au murit în această seară într-un tragic accident petrecut după ce am terminat coregrafia pentru derby. Suntem profund afectați de cele întâmplate și dorim să anunțăm că nu vom mai efectua deplasarea de sâmbătă. Odihniți-vă în pace. Nu vă vom uita niciodată…”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook Ultras Arad.

Bogdan Mihoc și Bogdan Moisi sunt cei doi suporteri care au decedat, în timp ce Claudiu Teacă și Daniel Aanei au scapat cu viață, cu mențiunea că primul dintre ei este într-o stare destul de gravă.

„Tragedie în familia utistă! Familia roș-albă a fost lovită în această seară de vestea unui tragic accident auto în care au fost implicați patru suporteri, dintre care doi și-au pierdut viața. Au plecat dintre noi Bogdan Mihoc și Bogdan Moisi, iar ceilalți doi sunt răniți. Clubul transmite sincere condoleanțe familiilor celor doi și se roagă pentru sănătatea celorlalți. Dumnezeu să îi odihnească în pace!”, a anunțat și UTA pe site-ul oficial.

Rivalii de la ASU Poli Timișoara au postat un mesaj de solidaritate în această dimineață: „Dumnezeu să-i odihnească! Fotbalul ne leagă pe toți”

ASU Poli Timișoara și UTA se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a 14-a a Ligii 2, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

Marius ANGHEL 26 Oct. 2018, 11:52 Campionat
Pe aceeași temă