Operator de la DigiSport, mort în urma unui accident de circulație produs după meciul dintre SC Oțelul Galați și Gloria Buzău

Liga2.ro 02 Nov. 2022, 22:49 Diverse
Operator de la DigiSport, mort în urma unui accident de circulație produs după meciul dintre SC Oțelul Galați și Gloria Buzău

O veste cutremurătoare a traversat presa din România, operatorul DigiSport Sabin Nicolae pierzându-și viața într-un accident de circulație produs la întoarcerea acasă după disputarea meciului SC Oțelul Galați – Gloria Buzău, desfășurat în etapa a 12-a a campionatului Liga 2.

DigiSport a rămas fără unul dintre cei mai vechi oameni din trust.

Sabin Nicolae a decedat în urma unui accident de circulație petrecut la marginea orașului Buzău.

Operator de la DigiSport, mort în urma unui accident de circulație

Operatorul DigiSport Sabin Nicolae și-a pierdut viața marți seara, în prima zi a lunii noiembrie 2022, când a fost implicat într-un accident rutier.

Conform IPJ Buzău, autoturismul condus de o tânără care în urmă cu trei zile împlinise 19 ani a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de autoutilitara postului DigiSport, în jurul orei 21:00. Larisa Oprea, care conducea o Skoda Fabia dinspre București înspre Buzău, pe Şoseaua Spătarului, a decedat pe loc în urma impactului, a anunțat Reporter Buzoian.

Sabin Nicolae, care conducea autoutilizata postului TV, a fost grav rănit și dus de urgență la UPU Buzău, unde s-a stins câteva ore mai târziu, în urma unui stop cardio-respirator. Colegul său, în vârstă de 31 de ani, a fost internat la Spitalul Județean de Urgență, cu multiple traumatisme la nivelul capului.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între două autovehicule, unul condus pe direcția București către Buzău de către o șoferiță în vârstă de 19 ani, din Rușețu și mașina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un șofer de 46 de ani, din București”, a transmis Biroul de presă al IPJ Buzău.

Sabin Nicolae se întorcea de la meciul SC Oțelul Galați – Gloria Buzău

Sabin Nicolae se întorcea cu autoutilitara DigiSport de la Galați, unde fusese pentru a transmite în direct meciul dintre SC Oțelul și Gloria Buzău, din Liga 2.

Alți colegi ai săi, care au mers acolo cu altă mașină, au ales să revină în Capitală pe ruta Slobozia, dar operatorul a optat pentru varianta Buzău – Urziceni. Motivul a fost că a dorit să îl lase acasă pe colegul său, care locuiește în zona Fierbinți.

Impactul a fost atât de puternic încât victimele au fost scoase din mașini cu ajutorul echipajului de descarcerare.

Sabin Nicolae avea 46 de ani, era căsătorit și avea un copil, o fată în vârstă de 14 ani. Lucra la grupul RCS&RDS de peste 20 de ani.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Foto: Reporter Buzoian

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-gloria-buzau-se-joaca-de-la-ora-1700-in-incheierea-rundei-a-12-a-a-ligii-2-galatenii-invincibili-acasa-sunt-favoriti-sa-revina-pe-podium-19251892

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-dezamagit-dupa-remiza-cu-gloria-buzau-spre-surprinderea-mea-multi-jucatori-nu-s-au-ridicat-la-ceea-ce-am-vrut-eu-antrenorul-otelului-nu-e-incalzit-19251974

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-la-a-treia-remiza-consecutiva-in-campionat-cu-adrian-mihalcea-antrenor-sunt-multumit-de-joc-de-rezultat-mai-putin-concluziile-dupa-egalul-cu-sc-otelul-19251965

Liga2.ro 02 Nov. 2022, 22:49 Diverse
Pe aceeași temă