Emoții la Vâlcea după ce Ionescu a fost implicat într-un accident rutier. Fundașul a ajuns la spital și se poate considera norocos

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Oct. 2015, 20:55 Seria 2
Emoții la Vâlcea după ce Ionescu a fost implicat într-un accident rutier.** Fundașul a ajuns la spital și se poate considera norocos

Alexandru Ionescu, jucătorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, a devenit indisponibil pentru o săptămână după ce a fost implicat într-un accident rutier. Fundașul stânga se afla în mașina condusă de vărul său, automobilul fiind lovit în oraș de un alt autoturism care nu a acordat prioritate.

Fotbalistul vâlcean a ajuns după accident la spital, unde a primit îngrijiri, fiind cusut la buză și la nas, dar având și ochiul tumefiat. „Ionescu nu are probleme grave, dar trebuie să stea o săptămână. Nu va putea juca în următorul meci, cu Satu Mare” a spus antrenorul vâlcenilor, Alexandru Pelici.

CSM Râmnicu Vâlcea va mai avea sâmbătă o absență, al doilea căpitan din lot, Dumitrașcu, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Ambii indisponibili pentru meciul cu Olimpia Satu Mare, Dumitrașcu și Ionescu, au fost titulari în ultima etapă, în care CSM a câștigat la Mioveni, scor 0-1. În schimb, în lotul lui Alex Pelici revin Stoica și Firțulescu, care și-au ispășit etapa de suspendare.

CSM Râmnicu Vâlcea se află după nouă etape desfășurate în Liga 2 pe locul 2 în Seria a II-a, cu 18 puncte fiind la trei lungimi în spatele liderului FCM Baia Mare.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Oct. 2015, 20:55 Seria 2
Pe aceeași temă