Rapid și-a prezentat achizițiile din această vară și echipamentul pentru noul sezon. Giuleștenii atacă promovarea alături de un alt sponsor tehnic: „Vom avea o linie unică”

Rapid a organizat, duminică, o conferință de presă în cadrul căreia au fost prezentați jucătorii transferați în această vară. Mai mult decât atât, giuleștenii și-au făcut public și echipamentul pentru sezonul 2019/2020, ediție în care țintesc revenirea în Liga 1.

Rapid a renunțat la parteneriatul cu firma Fourteen, iar jucătorii vor îmbrăca de acum încolo un echipament produs de firma Macron. Dinamo este, de asemenea, unul dintre cluburile sponsorizate de Macron. În Europa, firma de echipament sportiv se mai ocupă de echipe precum Lazio, Sporting Lisabona, OGC Nice, Trabzonspor, Steaua Roșie Belgrad, PAOK Salonic, Union Berlin, Stoke City sau Real Sociedad.

Trabzonspor și-a prezentat echipamentul într-un mod de-a dreptul unic:

La conferința de presă de duminică, Daniel Pancu și Ovidiu Burcă au fost însoțiți de Alexandru Achiriloaie (portar, nr. 1, Academica Clinceni), Matias Roskopf (atacant, nr. 9, ex FC Hermannstadt), Brighton Labeau (atacant, nr. 14, Amiens), Enrichi Finica (fundaș, nr. 15, Torino U17), Sandro Djuric (mijlocaș, nr. 20, Austria Lustenau), Facundo Mallo (fundaș, nr. 26, Dinamo), Gabriel Dodoi (atacant, nr. 27, Pandurii), George Tudoran (mijlocaș, nr. 70, Pandurii), Rareș Lazăr (mijlocaș, nr. 8, CS Mioveni) și Alexandru Dulca (mijlocaș, nr. 97, Luceafărul Oradea).

Președintele Rapidului, Ovidiu Burcă, a explicat în cadrul conferinței de presă de ce clubul a trecut la Macron. „Ne-au asigurat că în viitorul apropiat vom avea o linie unică, așa cum este Rapidul vrem să ne definim atât prin ceea ce suntem ca și oameni în principal, dar vrem să ne definim și prin ceea ce purtăm”, a spus Burcă.

Daniel Pancu a vorbit din nou despre promovarea în Liga 1. „Obiectivul e promovarea, alt obiectiv nu putem avea la Rapid. Vor mai fi maximum două transferuri. Am adus jucători tineri, care să ne ajute pe viitor. Cel mai în vârstă este Djuric, care are 25 de ani. Fotbalul propus de mine este bazat pe tinerețe, elan, spirit ofensiv. Sper ca măcar jumătate dintre ei să rămână mult timp la Rapid, să avem rezultate”, a spus Pancu, la conferința de presă.

Mâine, Rapid joacă pe stadionul Regie, de la ora 18:00, un amical cu Hapoel Haifa.

Pe aceeași temă