Lotus-Știința-Rocar rămâne în Moldova! CUM COMENTEZI?

25 Feb. 2009, 21:21 Campionat
Lotus-Știința-Rocar rămâne în Moldova!** CUM COMENTEZI?

Dacă, până la urmă. patronul clubului Rocar, Giani Nedelcu, a fost de acord să preia Știința, regulile FRF îl obligă să meargă până la Roman în acest retur pentru a-și urmări echipa.

 

Astfel, având în vedere că echipa a jucat în tur pe "Municipalul" din orașul lui Bacovia, în partea a doua a campionatului, trebuie să evolueze pe un teren aflat la cel mult 60 de kilometri distanță de Bacău.

 

"Variantele noastre nu erau decât două: Piatra Neamț și Roman. Piatra are echipă de liga a II-a, vrea să promoveze, așa că, nu prea avea rost să ne complicăm. E bine că am reușit să rezolvăm cu Romanul, și vreau să mulțumesc pe această cale autorităților locale care ne-au primit acolo. Înțelegerea este valabilă până în vară, mai încolo nu pot să vă mai spun nimic", ne-a spus Mircea Crainiciuc.

 

Managerul echipei de ligă secundă a mai precizat că, din retur, formația va reveni la titulatura Luceafărul Lotus Băile Felix, și va avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

 

"Vom reveni la vechiul nume, pentru că asta este echipa până la urmă și e normal să se numească așa. Sincer, problema mea cea mai mare este obiectivul. Dar am toată încrederea că voi reuși să-l duc la bun sfârșit. În general, reușesc să realizez ceea ce-mi propun. Nu degeaba am patru promovări în prima ligă la activ. Asta e însă prima dată când trebuie să mă lupt pentru rămânerea în liga a II-a", a mai declarat Crainiciuc.

 

articol scris de Adi ENĂ‚ȘOAIE

 

25 Feb. 2009, 21:21 Campionat
Pe aceeași temă