Dunărea vrea baie de mulțime la ultimul meci din Liga 2 pe teren propriu! „O să fie o atmosferă de vis”. Cum pot primi călărășenii trofeul de campioană după jocul cu Chindia

Marius ANGHEL 22 May. 2018, 10:52 Campionat

Dunărea Călărași a suferit, luni, la Pitești, primul eșec după o serie de 32 de meciuri consecutive în care nu a pierdut, scor 0-2 cu FC Argeș. Echipa lui Dan Alexa s-a prezentat execrabil în fața alb-violeților de pe locul 5, fiind aproape inexistentă în atac în acest joc. Liderul Ligii 2 a pierdut fără drept de apel și, totodată, a ratat șansa să obțină și matematic locul 1 în clasament.

Sâmbătă, de la ora 12:30, Dunărea își poate asigura locul 1 cu o victorie pe teren propriu în fața Chindiei Târgoviște, formație care e sigură de locul 3 și va participa la barajul pentru promovare. Călărășenii sunt la ultimul meci acasă în acest sezon, iar președintele clubului, Florentin Brișan, vrea ca stadionul „Ion Comșa” să fie arhiplin. Astfel, oficialul anunță că spectatorii care doresc să asiste la jocul cu Chindia vor avea intrarea liberă.

„Ne așteptăm la un număr mare de suporteri, mai ales că intrarea este liberă. Sunt convins că băieții vor avea un public minunat mai ales că este și ultimul meci pe care îl vom juca pe stadionul «Ion Comșa» în Liga a 2-a. O să fie o atmosferă de vis!”, a afirmat Florin Brișan, citat de Ediția.

Jucătorii Dunării pot ridica deasupra capului trofeul Ligii 2 după meciul cu Chindia

La meciul cu Chindia, la Călărași vor participa și oficiali ai Federației Române de Fotbal. În cazul în care câștigă, Dunărea își va asigura locul 1, iar Răzvan Burleanu va înmâna trofeu campioanei.

„Răzvan Burleanu, șeful FRF, dar și alți oficiali ai forului fotbalistic românesc, vin la Călărași pregătiți să ne înmâneze trofeul. Este pentru prima dată când federația pregătește un astfel de eveniment la Liga a 2-a. Un trofeu pentru echipa câștigătoare, iar lansarea lui va avea loc miercuri, 23 mai la Casa Fotbalului”, a mai spus Brișan, care se înșeală într-o anumită privință. FRF a oferit și sezonul trecut trofeu campioanei din Liga 2, Juventus București primindu-l tot din mâinile lui Burleanu.

Au început lucrările de modernizare a stadionului

În altă ordine de idei, președintele Dunării anunță că au început lucrările de modernizare a stadionului din Călărași în privința omologării pentru Liga 1.

„Este prima fază de lucrări ce au loc la noi de modernizare. Se lucrează la reabilitarea zonei de micro-hotel, accesul la tribuna oficială a stadionului, dar și alte lucrări. Vom juca la Călărași meciurile din Liga 1”, a spus Brișan.

În ultima etapă din acest sezon al Ligii 2, Dunărea Călărași joacă în deplasare, la Metaloglobus București. După 36 de etape desfășurate în campionat, echipa lui Dan Alexa ocupă primul loc în clasament, cu 89 de puncte, fiind urmată de FC Hermannstadt (85 pct.) și Chindia Târgoviște (71 pct.).

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 22 May. 2018, 10:52 Campionat
Pe aceeași temă