Debut la 16 ani în Liga 2. Valentin Târș a jucat pentru CSM Râmnicu Vâlcea în meciul cu Luceafărul

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Oct. 2016, 13:40 Campionat
Debut la 16 ani în Liga 2.** Valentin Târș a jucat pentru CSM Râmnicu Vâlcea în meciul cu Luceafărul

Mijlocașul de bandă de doar 16 ani al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Valentin Târș, a debutat, sâmbătă, în Liga 2 în meciul cu Luceafărul Oradea, 3-0. Profitând de scorul favorabil, antrenorul Jerry Gane l-a introdus pe teren în ultimele minute pe jucătorul provenit de la Centrul de Copii și Juniori al clubului din Zăvoi. Târș i-a luat locul în minutul 88 lui Piscanu.

„Târș se antrenează cu noi, este un junior de 16 ani. Scorul ne-a permis și am profitat să îi dau și lui ocazia să debuteze. Tot timpul mă interesez de juniorii din pepiniera noastră, vorbesc cu Gabi Mangalagiu și Marian Deaconescu, sunt deschis de când am venit la acest club. Le dau posibilitatea să se antreneze cu mine și chiar să debuteze. Trebuie să le dăm un elan tinerilor, este ceva normal, ei trebuie ajutați. Iau prin rotație juniori de la Centru să se antreneze cu noi și chiar să facă parte din lot”, a anunțat antrenorul Jerry Gane după victoria cu Luceafărul din etapa a 13-a a Ligii 2. 

În acest sezon, alți doi juniori, portarul Robert Popa și fundașul Bogdan Popescu, au evoluat pentru CSM Râmnicu Vâlcea, însă în jocuri amicale.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: CSM Râmnicu Vâlcea

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Oct. 2016, 13:40 Campionat
Pe aceeași temă