Cu spectatorii în picioare! La meciul Ripensia – Dunărea Călărași, publicul nu va avea scaune pe care să ia loc. Ce s-a întâmplat la arena Electrica din Timișoara

Anda DELIU, Marius ANGHEL 05 Mar. 2020, 13:08 Campionat
Cu spectatorii în picioare!** La meciul Ripensia - Dunărea Călărași, publicul nu va avea scaune pe care să ia loc. Ce s-a întâmplat la arena Electrica din Timișoara

Spectatorii care vor veni sâmbătă la meciul Ripensia Timișoara – Dunărea Călărași vor avea o surpriză destul de neplăcută. Pe stadionul Electrica au început renovările de primăvară, ceea ce înseamnă că tribuna va fi „chituită”, deoarece în încăperile de sub ea ploua, iar scaunele au fost date jos. Cei de la Ripensia le transmit fanilor că vor trebui să stea în picioare la această partidă!

Baza Electrica este în proprietatea Societății de Transport Public Timișoara (STPT), care face orice lucrare la arenă. În acest caz, era nevoie de renovare, deoarece în vestiarele și celelalte încăperi administrative de sub tribună ploua. De o săptămână, muncitorii sunt la datorie. Acum au fost date jos scaunele și băncile de lemn. Urmează ca peste beton să se pună material care să izoleze crăpăturile existente. „Estimăm că lucrările se termină în trei săptămâni”, a declarat purtătorul de cuvânt al STPT, Cosmin Bradu.

O nouă dovadă că fotbalul în România nu mai este pentru spectatori

Deși în Timișoara se poate închiria stadionul „Dan Păltinișanu”, Ripensia va juca pe Electrica, în aceste condiții, mai degrabă decât să plătească o sumă sub 6.000 de lei. „Se va sta în picioare sâmbătă”, a spus „secundul” Iulian Muntean, trimis la conferința de presă premergătoare meciului în locul lui Alexandru Pelici.

Interesant este că, în iarnă, președintele clubului Ripensia, Dumitru Mihu, declara că nu exclude revenirea echipei pe „Dan Păștinișanu”. Acum, stafful se plânge că terenul e moale. Dar chiar și așa cu teren prost și fără scaune, ripensiștii spun că pe Electrica se simt „ca acasă”. Rămâne de văzut dacă spectatorii vor „gusta” faptul că nu vor fi scaune la meciul cu Dunărea și vor trebui să stea în picioare.

Pe arena Electrica, înainte de Ripensia – Dunărea Călărași, se joacă încă un meci, vineri, de la ora 15:00, ACS Poli Timișoara – Fortuna Becicherecu Mic, în etapa a 16-a a Ligii 3, Seria 4.

Articol scris de Anda DELIU

Anda DELIU, Marius ANGHEL 05 Mar. 2020, 13:08 Campionat
Pe aceeași temă