Autocare pentru suporteri pentru deplasarea la Călărași! FC Hermannstadt vrea să dea tonul și în tribune cu liderul

Marius ANGHEL 19 Feb. 2018, 16:41 Campionat
Autocare pentru suporteri pentru deplasarea la Călărași!** FC Hermannstadt vrea să dea tonul și în tribune cu liderul

Până la meciul primăverii la Sibiu, cu FCSB, din sferturile de finală ale Cupei României, FC Hermannstadt joacă în campionat pe terenul primei clasate în Liga 2, Dunărea Călărași. Partida dintre cele două ocupante ale locurilor direct promovabile are ca principală miză clasarea pe prima treaptă a podiumului, dar și mândria de a învinge principala contracandidată în lupta pentru Liga 1.

Președintele clubului Hermannstadt, Teodor Birț, a afirmat că FC Hermannstadt va pune la dispoziția fanilor sibieni autocare pentru a face deplasarea la Călărași, pentru meciul programat duminică, de la ora 15:00.

„Suntem hotărâți să organizăm transportul pentru suporteri. Pe cei care doresc să ne însoțească îi rugăm să ia legătura cu noi pe pagina de Facebook a clubului, să încercăm să organizăm această deplasare astfel încât să avem un număr de susținători mai mare la meci, în afara celor care fac parte din galerie”, a declarat Birț.

Va fi primul meci oficial din 2018 pentru ambele echipe. Dunărea e lider după 21 de etape, cu 49 de puncte, în timp ce FC Hermannstadt e pe locul 2, cu 48 de puncte. A treia clasată, Chindia Târgoviște, are 42 de puncte.
 

Marius ANGHEL 19 Feb. 2018, 16:41 Campionat
Pe aceeași temă