ACS Poli și-a numit antrenor interimar după ce a fost părăsită și de „secund”

Marius ANGHEL 21 Aug. 2018, 15:18 Campionat

După plecarea lui Ionel Ganea în urma primei victorii obținute în acest sezon, 3-2 cu Ripensia, ACS Poli a anunțat, momentan, un antrenor interimar care se va ocupa de pregătirea jucătorilor. Clubul timișorean s-a uitat, așa cum era de așteptat, spre tehnicienii din propria curte, a Centrului de Copii și Juniori.

De marți, antrenamentele vor fi conduse de Petre Vlătănescu (foto mic). Dacă până sâmbătă, când echipa are meci la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea, nu va fi adus alt tehnician, nu va fi o mare problemă, deoarece șeful Centrului de Copii și Juniori, Aurel Șunda, are licența Pro și poate sta pe bancă. Altfel, și în caz contrar, regulamentul permite cluburilor să stea o lună fără antrenor angajat în acte, cum s-a petrecut sezonul trecut cu Ripensia, deoarece Radu Suciu nu avea licențele de antrenorat solicitate pentru eșalonul secund.

Szolomajer a plecat cu Ganea după ce a studiat adversarul degeaba

Interesant este că, luni seara, președintele Birlică a spus că doar Ganea pleacă, iar secundul Emil Szolomajer rămâne. „A fost o reziliere de comun acord, nu o demisie. Pentru moment, doar el și-a reziliat contractul, stafful tehnic rămâne”, spunea, ieri, Birlică.

Azi, clubul face anunțul următor pe pagina de Facebook: „În urma despărțirii de antrenorii Ionel Ganea și Emil Szolomajer, clubul nostru a decis ca, temporar, antrenamentele să fie conduse de Petre Vlătănescu, tehnician din cadrul centrului de copii și juniori, sub supravegherea profesorului Aurel Șunda și a directorului sportiv Ovidiu Petre”.

Duminică, Szolomajer mersese să studieze viitorul adversar, Luceafărul Oradea, care a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu ASU Politehnica.

Secundul s-a așezat la masa presei, după ce în urmă cu două săptămâni a evacuat fără nicio explicație corespodentul ProSport și cel al Gazetei sporturilor din spatele porții la un meci amical. Cei doi ziariști făceau fotografii.

Articol scris de Anda DELIU

 

Marius ANGHEL 21 Aug. 2018, 15:18 Campionat
Pe aceeași temă