Academica a rupt Săgeata în trei. Baciu: „Mi-a fost puțin teamă de acest joc”

Marius ANGHEL 04 Oct. 2014, 21:58 Campionat
Academica a rupt Săgeata în trei.** Baciu:

Academica Argeș a învins cu 3-0 pe Săgeata Năvodari în derby-ul rundei a 6-a din eșalonul secund. Pentru piteșteni au marcat Rusu (34), Vențer (74) și Olariu (88 – pen.). Acest succes în readuce pe argeșeni în fruntea clasamentului Seriei a II-a datorită golaverajului mai bun, +7 față de numai +1 al constănțenilor.

În acest meci, antrenorul Marius Baciu nu i-a putut folosi pe jucătorii Bogdan Pătrașcu și Hamed Kone, însă înlocuitorii celor doi și-au făcut datoria cu prisosință, așa cum a declarat la finalul confruntării tehnicianul.

„Un meci cu o încărcătură mare, veneam după o înfrângere. Mi-a fost puțin teamă de acest joc, eram sigur că vom întâlni o echipă ce ne poate pune probleme. Au avut multe momente în care au reușit să paseze, dar noi am pregătit bine jocul. Ca organizare defensivă am stat foarte bine. Mai mult, am reușit să marcăm și puteam să mai înscriem. Am făcut un pic pasul înapoi pentru că ne-am dorit să nu primim gol și tocmai din acest motiv nu am avut consistență de a pasa. Mă bucur enorm pentru băieți că au reușit să treacă peste înfrângerea din jocul precedent. Sper, de asemenea, să găsim soluțiile cele mai bune pentru a avea rezultate și în condițiile în care evoluăm pe terenuri mai grele”, a spus la finalul meciului Baciu.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

Academica a fost încurajată, în premieră, la meciul de pe stadionul „Nicolae Dobrin” și de o galerie inimoasă, lucru apreciat de staff-ul echipei mutate în această vară de la Clinceni la Pitești.

ACADEMICA ARGEȘ PITEȘTI    3
SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI        0

V. Rusu ”34, Vențer ”74, Olariu ”88 – pen.

C. Lungu – St. Stancu, Vițelaru (cpt.), Fl. Popa, Sg. Popovici – Vențer (Pușcaș ”83), Olariu, Ispir, I. Szabo (D. Tătar ”70) – D. Buia, Vl. Rusu (S. Chițu ”65)
Rezerve neutilizate: Boșneag – Dedu, Al. David, A. Nițu
Antrenor: Marius Baciu

Albuț – Dunjic, Fl. Pătrașcu, R. Damian, Bruno (Vieru ”81) – Cervera, D. Stana – Gorovei (Vagner ”81), Vezan (cpt.), C. Ganea (M. Chițu ”83) – Srdic
Rezerve neutilizate: Gordin – Muzac, I. Ursu, Bărbulescu
Antrenor: Cătălin Anghel

Articol scris de Răzvan Marinescu
Foto: Costinel Diniasi

Marius ANGHEL 04 Oct. 2014, 21:58 Campionat
Pe aceeași temă