Farul i-a găsit înlocuitor căpitanului plecat la Petrolul! Constănțenii au semnat cu Vlad Muțiu, fostul portar al lui Dinamo

Rămasă fără căpitanul Raul Avram (26 de ani), portar care și-a cerut rezilierea contractului și apoi a semnat cu Petrolul, SSC Farul s-a mișcat rapid și i-a găsit un înlocuit acestuia. Echipa constănțeană a semnat, astăzi, cu Vlad Muțiu (24 de ani), goalkeeper care tocmai s-a despărțit de Dinamo.

În ultimele două sezoane, Muțiu, originar din Baia Mare, a rămas în lotul primei echipe a lui Dinamo, însă a prins doar 10 meciuri în Liga 1 în total, trei în ediția 2017/2018 și șapte în 2018/2019, în rest fiind mai mereu prezent pe banca de rezerve. Mai înainte, clubul din „Ștefan cel Mare”, la care s-a și format ca junior, l-a trimis fie la echipa secundă, atunci când aceasta exista, fie la Unirea Tărlungeni, CSM Râmnicu Vâlcea sau CS Afumați. În total, cât timp a fost legitimat la Dinamo, pentru prima echipă a jucat în 11 meciuri de Liga 1 și în două de Cupa României.

Aducerea lui Muțiu reprezintă al șaselea transfer perfectat de Farul pentru noul sezon al Ligii 2. Până acum, echipa constănțeană i-a mai transferat pe fundașul Iulian Carabela (23 de ani, ex Aerostar Bacău), mijlocașii Baudouin Kanda (26 de ani, ex UTA), Antonio Cruceru (23 de ani, ex Turris Turnu Măgurele) și Mihailo Mitrov (24 de ani, ex Academica Clinceni) și atacantul Alexandru Stoica (22 de ani, ex Petrolul).

Victorie în primul amical al cantonamentului de la Brașov

Altfel, SSC Farul se află în cantonament la Brașov, iar ieri a desfășurat primul meci amical. Debutul lui Ianis Zicu pe banca tehnică s-a soldat cu o victorie la scor 6-0, după 3-0 la pauză, însă adversarul a fost unul modest. Constănțenii au întâlnit, pe terenul de iarbă de la ICIM, grupa 2002 de la ACS Kids Tâmpa Brașov.

Cu aceiași juniori jucase și sâmbăta trecută SCM Gloria Buzău, iar nou-promovata în Liga 2 a învins atunci cu 10-0.

Pe aceeași temă