ASU Politehnica face o mutare după începutul slab de campionat. Jucătorul pe care îl primește Cosmin Petruescu

După meciul pierdut acasă cu Daco-Getica București (1-0), ASU Politehnica mai aduce jucători. Transferul care se parafează în cursul zilei de luni, din informațiile Liga2.ProSport.ro, este unul la capitolul jucători Under 20, unde Cosmin Petruescu nu are multe soluții viabile. Călin Popescu va reveni la ASU sub formă de împrumut, după ce la începutul acestui an a părăsit echipa pentru a merge la Sepsi OSK.

Călin Popescu este născut în 2001, ceea ce îl face eligibil ca jucător sub vârstă la Liga a 2-a sezonul acesta și viitor. Fotbalistul poate juca mijlocaș defensiv, de altfel, postul său de bază, dar și mijlocaș central ofensiv sau în partea dreaptă. Popescu s-a format la FC Brașov, club desființat între timp. El a ajuns vara trecută la ASU Poli, dar în iarnă a semnat cu Sepsi. Acum, pentru a avea mai multe șanse să joace, revine la alb-violeți, sub formă de împrumut.

În lot, Cosmin Petruescu îi mai are ca jucători U20 pe Călin Jurj, Fabio Trip, Răzvan Pițigoi, Adrian Lazăr, Dragoș Coroiu, dar și jucătorii de la juniori, precum Vlad Bîte, Alex Gașpar sau Denis Radu.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă