Ajutor de peste Prut pentru ACS Poli! Doi jucători din Republica Moldova, cu un număr important de selecții la națională, sunt ultimele noutăți ale echipei lui Vivi Răchită

După doi fundași centrali din Italia, ACS Poli a mai adus un „tandem” de „zimbri”, de data aceasta, din Republica Moldova. Este vorba de Igor Țîgîrlaș și Eugen Sidorenco, doi jucători cu experiență, dar extracomunitari.

Țîgîrlaș este un jucător de bandă dreaptă și va împlini în curând 35 de ani. Are 23 de selecții la naționala Republicii Moldovei și un gol marcat. A trecut pe la Șeriff Tiraspol și Zaria Bălți (Republica Moldova), Harkov, Metalurg Zaporoje și Cernomoreț Odessa (Ucraina), Ventspils (Letonia), Gomel (Belarus) și Astana (Kazahstan). Ultima dată a jucat la Zimbru Chișinău.

Sidorenco este atacant și va împlini în curând 30 de ani. Are 32 de selecții la prima reprezentativă, cu șapte goluri marcate în tricoul Moldovei. A trecut pe la Nazareth Illit (Israel), Khimik și Tom Tomsk (Rusia), Milsami Orhei (Republica Moldova), iar ultima data a jucat tot la Zimbru Chișinău.

Iarna aceasta, cu ACS Poli au mai semnat: Dănuț Bilia, Dănuț Munteanu, Daniel Rogoveanu, Vlad Olteanu, Alin Ghidurea, Răzvan Began, Cristian Avram, Lorenzo Paramatti și Sergio Uyi. De asemenea, Lucian Oprea a revenit după împrumutul la UTA.

Belgianul Josias Roulez, prezentat și el oficial, ca și alți câțiva jucători, au dispărut rapid din lot.

Altfel, ACS Poli dispută sâmbătă, de la ora 11:00, la stadionul Electrica din Timișoara, ultimul amical înainte de reluarea campionatului, cu ACS Dumbrăvița.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă