VIDEO | Fotbalist al Stelei, bătut pe teren și dus de urgență la spital! Agresorul a fost reținut de poliție. Scene incredibile pe stadionul Rocar

Marius ANGHEL 03 May. 2019, 19:42 Ligi județene
VIDEO | Fotbalist al Stelei, bătut pe teren și dus de urgență la spital!** Agresorul a fost reținut de poliție. Scene incredibile pe stadionul Rocar

UPDATE | Sursele ProSport susțin că fotbalistul Stelei, Mihai Cosmin, a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” din București și este suspect de fractură de pomete și de fractură de maxilar. Pentru a stabili cu exactitate, doctorii trebuie să aștepte ca umflătura de la ochiul drept să se mai retragă, pentru că nu poate fi consultat.

Agresorul, pe numele său Răzvan Deaconu, a fost reținut și dus la secția de Poliție pentru cercetări, iar oamenii legii încearcă să ia legătura cu reprezentanții Stelei, pentru a vedea situația victimei.


 

Incidente grave la partida Victoria – Steaua București, meci din etapa a 27-a a Ligii a 4-a București.

Fotbalistul Mihai Cosmin, de la echipa antrenată de Marius Lăcătuș, a fost lovit cu pumnul în față în repetate rânduri de Răzvan Deaconu, fotbalist al gazdelor. Totul a plecat de la un fault la centrul terenului, moment care a declanșat furia fotbaliștilor gazdă, arbitrul eliminând doi jucători de la Victoria la scorul de 5-0 pentru Steaua.

Fotbalistul bătăuș a fost imediat înconjurat de coechipieri și de steliști și a fost oprit să mai lovească de intervenția lui Marius Lăcătuș, cel care l-a escortat în afara gazonului.

Partida se dispută pe stadionul Rocar din cartierul Berceni, iar gazdele nu au permis accesul spectatorilor, astfel că galeria Stelei nu este prezentă la partidă. La pauză, scorul este 7-0 pentru Steaua. Meciul a fost întrerupt în minutul 70 după ce Victoria a ramas fără numărul minim de fotbaliști pe teren.

Potrivit comentatorilor partidei, la stadion și-a făcut apariția un echipaj de Poliție care anchetează incidentul violent.

VEZI VIDEO CU INCIDENTELE ÎN TRANSMISIUNEA LIVE A PARTIDEI, ÎN MINUTUL 34:30 AL JOCULUI

Cu victoria din această etapă, Steaua acumulează 76 de puncte și se menține pe primul loc în Liga a 4-a. Victoria e pe locul 8, cu 41 de puncte.

Marius ANGHEL 03 May. 2019, 19:42 Ligi județene
Pe aceeași temă