Campioanele din Botoșani și Suceava s-au anihilat în meciul tur al barajului. În retur se va juca „pe masă” cu locul din Liga 3

Marius ANGHEL, Razvan Sauciuc 21 Jun. 2015, 04:06 Stiri
  • Campioana Ligii a IV-a Botoșani și cea a Sucevei, Inter Dorohoi, respectiv Bucovina II Pojorâta, au remizat, sâmbătă, 20 iunie, în prima manșă a barajului de promovare în Liga 3. Cele două echipe au remizat fără gol pe stadionul 1 Mai din Dorohoi, soarta echipei care va urca un eșalon urmând a se decide peste o săptămână, de această dată pe terenul sucevenilor.

 

Prima repriză a meciului de la Dorohoi a fost una modestă, cu puține faze de poartă. Cele două echipe erau mai preocupate să nu primească gol decât să joace ofensiv și să marcheze. Dorohoienii au început ceva mai curajos, s-au instalat în jumătatea de teren a sucevenilor, dar fără nicio ocazie mare de gol. După primele 15 minute, oaspeții au ieșit mai mult la joc și au avut două oportunități de a marca, dar scorul a rămas 0-0. Cea mai mare ocazie a primei reprize a fost în minutul 32. Mandache a șutat din interiorul careului, însă goalkeeperul Puianu a reușit să respingă.

În minutul 40, oaspeții au rămas în zece oameni. Cornel Ilie l-a lovit la un duel aerian pe Negruț, iar arbitrul i-a acordat direct cartonaș roșu.

Repriza secundă a început la fel de modest ca prima, cu un joc haotic din partea ambelor formații. În minutul 54, Inter Dorohoi are o ocazie incredibilă. Moisa scapă pe contraatac, șutează din interiorul careului, portarul oaspeților respinge până la Negruț care reia cu capul din șase metri, dar mingea trece pe lângă poartă.

În minutul 60, Moisa scapă din nou singur spre poarta oaspeților, dar goalkeeperul Ionuț Puianu a ieșit în afara careului și a blocat. Același Moisa a avut șansa golului, dar a șutat mult peste poartă, din interiorul careului. În minutul 64, oaspeții au avut prima acțiune ofensivă din repriza secundă , însă șutul lui Irimia de la 20 de metri a fost reținut de goalkeeperul Dorel Satco.

Odată cu trecerea timpului, meciul a devenit din ce în ce mai anost. Jucătorii au început să resimtă oboseala, iar spectatorii se uitau din ce în ce mai des la ceas. Doar fanfara adusă de patronul echipei dorohoiene a continuat să cânte fără înterupere.

În minutul 87, s-a restabilit egalitatea și la numărul de jucători. Cristian Antonescu a văzut direct cartonașul roșu pentru lovirea unui adversar.

Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, iar sâmbăta viitoare, de la ora 17.30, pe stadionul din Vatra Dornei, este programat retur barajului pentru promovarea în Liga 3.

INTER DOROHOI (BT) – BUCOVINA II POJORÂTA (SV)   0-0

Satco – Chiorescu, Aghiorghiesei, Timofte (28 Noroc), M. Alexandru (cpt.), Antonescu, Negruț, Costas (72 Posteucă), Lungu, Mandache (66 Mamară), Moisa (84 Jităreanu). Rezerve: Vrabie, Istina, Purice. Antrenor: Constantin Boteanu.

Puianu – Tivodar, Razlog, Iuga, Virlan (88 Gherine), Piticari (75 Bălan), Irimia, Ilie, Ivan (cpt.), Lazăr, Cuciurean. Rezerve: Mureșan, Timpau, Zbrâncă, Coca, Butnariu. Antrenor: Relu Buliga.

Stadion: 1 Mai (Dorohoi – Botoșani); Arbitru: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca – Cluj); Asistenți: George Marian Fridl (Comănești – Bacău) și Damian Antal (Bacău – Bacău); Observatori: Virgil Stărică (Iași – Iași) și Dumitru Varodin (Piatra Neamț – Neamț).

Articol și foto de Răzvan SAUCIUC

Marius ANGHEL, Razvan Sauciuc 21 Jun. 2015, 04:06 Stiri
Pe aceeași temă