„Ousmănescu” a lovit și în Liga 3! N”Doye a debutat cu gol la Cetate Deva, la două zile după ce a venit din Senegal

Marius ANGHEL 04 Nov. 2016, 17:16 Stiri

Ousmane N”Doye a debutat cu gol în tricoul noii sale formații, CNS Cetate Deva, după o lungă perioadă în care transferul a fost în impas, din cauza vizei senegalezului. Ajuns la 38 de ani, mijlocașul trecut și pe la Dinamo a răsplătit încrederea celor din conducerea clubului și a marcat primul gol al echipei sale, în victoria cu 2-0, în fața lui Millenium Giarmata, în etapa a 10 a Seria a 4-a a Ligii 3.

  • Ultimul gol marcat de N’Doye datează din 31 octombrie 2015, pe vremea când evolua pentru ASA Târgu Mureș, într-un meci disputat în deplasare cu Concordia Chiajna, în Liga 1. 

 

Liga 3 îi priește lui N”Doye, lucru confirmat și de evoluția de astăzi, când senegalezul a deschis scorul în minutul 32, pentru a-și aduce echipa în avantaj. CNS Cetate a mai marcat încă o dată, în minutul 53, prin Alexandru Sahru, care le-a asigurat victoria gazdelor.

N”Doye a fost adus în cele din urmă la Deva la insistențele președintelui clubului, Cristian Bobar, care l-a așteptat pe senegalez timp de două luni, pentru a-și rezolva problemele cu viza, care-i expirase.

În acest moment, CNS Cetate Deva se află pe locul 7 în clasamentul Seriei a IV-a, cu 13 puncte acumulate în 10 meciuri. Lider e Național Sebiș cu 24 de puncte.

Articol scris de Dan MIREA
Foto: Hunedoara Sport

Marius ANGHEL 04 Nov. 2016, 17:16 Stiri
Pe aceeași temă