Modificare în clasamentul în care lider e „FC U” Craiova. Cermei a câștigat la „masa verde” meciul cu Crișul, ocupanta locului 3

Marius ANGHEL 11 Dec. 2019, 12:17 Stiri

Clasamentul turului în Seria a 4-a a Ligii 3 a suferit modificări după o decizie a Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal cu privire la derby-ul arădean dintre Crișul Chișineu Criș și Gloria Lunca Teuz Cermei. Scorul meciului de pe arena „Aurel Ardelean”, din cadrul etapei a 12-a, a fost egal, 1-1, însă gazdele l-au folosit pe Adrian Piț în stare de suspendare (cumul de cartonase galbene), fără să știe, și au pierdut la „masa verde”.

Cu două puncte în plus, Cermeiul ajunge la cota 20 de puncte și urca un loc în clasament, de pe 11 pe 10, depășind Dăeștiul.

„Echipa mea nu are nicio treabă cu această decizie. Dacă Federația Română de Fotbal s-a autosesizat, îmi pare rău pentru cei din Criș, pentru că numai cine nu muncește, nu greșește. I se poate întâmpla oricui, repet, nu știu dacă o iau ca pe o bucurie, deși – într adevăr – punctele pe noi ne ajută mult”, a spus Flavius Moisa, antrenorul cermeianilor.

Vezi CLASAMENTUL Seriei a 4-a a Ligii 3

Lider detașat în Seria a 4-a a Ligii 3 este U Craiova 1948 SA, care are 41 de puncte acumulate după 15 meciuri. Pe locul 2 e Șoimii Lipova, cu 28 de puncte, iar pe 3 este Crișul Chișineu Criș, acum cu 27 e puncte, după cel pierdut la „masa verde” cu Cermei.

Cermeiul intră în vacanță de pe locul 10: „Cu cât e mai greu, cu atât e mai frumos”

La cota 20 de puncte și poziția a 10-a în ierarhia Seriei a 4-a, Gloria Lunca Teuz Cermei are parte de o vacanță ceva mai liniștită, în care a intrat oficial marți seară, odată cu banchetul de final de an. Cu consoartele la braț, fotbaliștii au fost invitații conducerii clubului la restaurantul Hotelului Gio. Cu mențiunea că se putea și mai mult, directorul tehnic, Roland Nagy și antrenorul Flavius Moisă le-au mulțumit pentru implicare și munca depusă jucătorilor, i-au sfătuit să-și recupereze energiile în vacanță, bucurându-se de sărbătorile de iarnă, căci au destulă treabă din ianuarie încolo.

Președintele Petre Bulza a mărturisit că startul din vară a fost cel mai dificil pentru el de când Cermeiul activează pe scena a treia a fotbalului românesc. „Dar, știții cum se spune, cu cât e mai greu, cu atât mai frumos. Până la Crăciun vă veți primi și restanțele, primele cu Craiova, Becicherecu Mic și Pecica chiar în zilele următoare și urmează ultimul salariu al anului”, le-a transmis Bulza „sămădăilor”.

În acest sezon, tot în Seria a 4-a, un meci pierdut la „masa verde” are și Național Sebiș. Arădenii au câștigat pe teren, cu 5-1, jocul cu ACS Poli, însă, fiindcă au încălcat regula cu juniorii, au pierdut cu 0-3 la comisie.

O astfel de gafă s-a produs în prima parte a campionatului și în Liga 2. Dunărea Călărași a câștigat pe teren, cu 3-2, meciul cu „U” Cluj, însă l-a pierdut la „masa verde”, cu 0-3, după ce s-a descoperită că Robert Boboc a fost utilizat deși era în stare de suspendare.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Dec. 2019, 12:17 Stiri
Pe aceeași temă