FRF a început cu depunctările! O echipă care s-a luptat în ultimele două sezoane pentru promovare pierde din punctele acumulate pe teren

Marius ANGHEL 13 Oct. 2016, 16:04 Stiri
FRF a început cu depunctările!** O echipă care s-a luptat în ultimele două sezoane pentru promovare pierde din punctele acumulate pe teren

Nelipsitele depunctări dictate de FRF împotriva echipelor rău platnice nu au întârziat să apară și în noul sezon. Prima echipă care dă startul acestor verdicte este una care în ultimele două sezoane s-a luptat pentru promovarea în Liga 2, însă a ratat-o mai întâi în fața Dunării Călărași și mai apoi cu Juventus București.

Delta Dobrogea Tulcea pare că nu-și revine după ce campionatul trecut a ratat din nou promovarea și, pe lângă faptul că merge prost în acest sezon, începe să piardă și puncte pentru că nu-și achită datoriile către foștii jucători. Deschisă larg la pungă în mandatul lui Cristi Munteanu și Tibor Selymes, gruparea tulceană pare că nu mai are bani și nu a fost în stare să-și stingă la timp litigiul cu Răzvan Ciochină.

După mai multe procese în care a primit amenzi, Delta Dobrogea s-a ales în ședința de miercuri a Comisiei de Disciplină și Etică a FRF cu prima depunctare de două puncte și cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători.

„Comisia în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal, sancționarea ACS FC Delta Dobrogea cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar, scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 2 puncte pentru perioada 21.09.2016 – 5.10.2016.

Comisia a acordat termen în data de 26.10.2016, ora 15.00, dată la care clubul să prezinte dovada plății față de creditorul Ciochină Răzvan pentru a evita în continuare depunctarea”, e verdictul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF după ședința de miercuri, 12 octombrie 2016.

În primele șase etape ale Ligii 3, Delta Dobrogea Tulcea a obținut doar 7 puncte, după ce a înregistrat două victorii, un egal și trei înfrângeri și se află pe locul 10 din 14 în Seria a II-a. Lider este Viitorul Constanța II cu 16 puncte, iar a doua clasată, cu același număr de puncte este Metaloglobus București. După această depunctare, Delta a rămas cu 5 puncte și coboară pe locul 12, situându-se doar peste echipele Axiopolis Sport Cernavodă (4 puncte) și Arsenal Malu (0 puncte).

De curând, Delta și-a schimbat staff-ul tehnic în urma rezultatelor proaste din primele etape. Noul antrenor este Mihai Guliu, ajutat de secunzii Norbert Niță și Constantin Cîrjoabă.

În etapa a 7-a, sâmbătă, tulcenii joacă pe teren propriu, de la ora 15:00, cu CS Tunari, echipă aflată pe locul 4, cu 11 puncte.

Marius ANGHEL 13 Oct. 2016, 16:04 Stiri
Pe aceeași temă