Dezastru pentru Mititelu! Trebuie să plătească o sumă uriașă pentru a stinge litigiile cu Rose și Baird, după ce FIFA a spus că echipa sa e continuatoarea FC U Craiova | ACTE

Marius ANGHEL 19 Dec. 2019, 14:28 Stiri

Adrian Mititelu și-a asumat amenda pentru Josh Mitchell, 86 de mii de dolari și 5.000 franaci elvețieni către FIFA, după ce forumul suprem a decis că echipa din Liga 3 pregătită de Eugen Trică, U Craiova 1948 SA, este continuatoarea de drept a FC Universitatea Craiova.

Însă, pentru patronul lui „FC U” Craiova plățile pentru amenzi și restanțe nu se opresc aici. ProSport vă oferă documentele oficiale și cu sumele pe care finanțatorul clubului din Bănie trebuie să le achite către Joshua Rose și Michael Baird.

Astfel, după ce FIFA a concluzionat că echipa pregătită de Trică este continuatoarea Universității Craiova, Mititelu trebuie să plătească acum alți 280 de mii de euro către fostul fundaș stânga, dar și către fostul atacant.

Sumele pe care trebuie să le plătească Mititelu în cazurile lui Rose și Baird:

Rose: 90.000 dolari , 3. 000 euro

Baird: 165.000 dolari

*plus 17.500 franci elvețieni penalități ce trebuiesc achitate de clubul lui Mititelu către FIFA

Cum Adrian Mititelu și-a asumat plata către Josh Mitchell este de așteptat că patronul echipei din Bănie să plătească acum și litigiile primite pentru Baird și Rose.

Este știut faptul că finanțatorul echipei U Craiova 1948 SA este dispus să facă orice sacrificiu financiar pentru a fi recunsocută ca și continuatoarea de drept a FC Universitatea Craiova.

U Craiova 1948 SA joacă în Liga 3 și la finalul turului este lider detașat în Seria a 4-a, cu 41 de puncte acumulate după 15 meciuri având un avans de 13 puncte față de a doua clasată Șoimii Lipova.

Articol scris de Daniel VLAD

Marius ANGHEL 19 Dec. 2019, 14:28 Stiri
Pe aceeași temă