Huiban și Corcoveanu au plecat în cantonament cu Sebișul. Digbeu n-a putut trece în Ungaria

Huiban și Corcoveanu au plecat în cantonament cu Sebișul.** Digbeu n-a putut trece în Ungaria

În această dimineață, campioana toamnei în seria a IV-a a Ligii a 3-a, Național Sebiș, a trecut granița pentru cantonamentul de iarnă. Acesta se va desfășuta în localitatea maghiară Bekes până pe 18 ianuarie, Adrian Abrudean completându-și lotul chiar în această dimineață. După ce Dragoș Huiban a semnat marți seară cu sebișenii, înainte de urcarea în autocarul pentru Ungaria și Ninel Corcoveanu (foto) a devenit oficial fotbalistul Naționalului.

Fotbalistul crescut de Școala de Fotbal Gică Popescu a trecut pe la Universitatea Craiova, Concordia Chiajna, Minerul Lupeni, CS Otopeni, Gloria Buzău, iar în tur a evoluat pentru divizionara secundă, CS Balotești. A devenit liber de contract în această iarnă, iar Sebișul l-a convins să pună umărul la o eventuală promovare în Liga a 2-a.

Corcoveanu are 25 de ani, joacă mijlocaș stânga sau central, dar se descurcă și ca al doilea „vârf”. „Odată cu Huiban și Corcoveanu putem spune că am închis campania de achiziții. Antrenorul s-a declarat mulțumit de lot, acum rămâne să pregătească și să omogenizeze echipa în cantonamentul din Ungaria, dar și în amicalele ce urmează”, a precizat Gheorghe Feieș, primarul orașului de pe malul Crișului Alb.

Din păcate, ivorianul Dodo Digbeu nu a putut pleca în stagiul de pregătire deoarece nu are viză de Ungaria și se va pregăti în următoarele 11 zile cu echipa a doua a Concordiei Chiajna. „Am găsit această variantă de compromis pentru el, să sperăm că va fi serios și va reveni în formă la Sebiș. Important că este sănătos, deoarece la un moment dat analizele medicale evidențeau o problemă la ficat. A fost o alarmă falsă, iar Digbeu rămâne unul dintre fotbaliștii pe care vom conta în retur”.

La Bekes, Adrian Abrudean și Flavius Săbău au sub comandă 23 de jucători, după cum urmează: Merșca, Soltesz, Miron – Toader, Miheț, Bier, Dicu, Mardare, Bîrdan, Neașcu, Mureșan, Roman, Călin, Susan, Lazea, Apostol, Străuț, Bozian, Ologu, Corcoveanu, Huiban, Radu și Sulea.

Pe 7, respectiv 8 februarie, „alb-albaștrii” vor juca primele amicale ale iernii împotriva lui ACS Poli și CS Sînmartin.

Sursa: Sport Arad
Foto de Mihai ANDRIEȘ

 

Pe aceeași temă