„Venirea lui o să revitalizeze cluburile și viața de noapte”. OFICIAL | N’Doye a semnat cu un club din Liga 3

Ousmane N’Doye (38 ani) își continuă cariera în România. Ajuns la 38 de ani, mijlocașul senegalez s-a refugiat în Liga 3 și a semnat un contract cu CSN Cetate Deva.

Rămas liber de contract după despărțirea de ASA Târgu Mureș, unul dintre cei mai excentrici jucători care au trecut vreodată prin România nu a avut nevoie de mult timp pentru a-și găsi un nou angajament. Fostul mijlocaș de la Dinamo, Astra sau FC Vaslui își va încheia, cel mai probabil, cariera la Deva, unde a fost adus de Cristian Bobar, cel cu care are o relație foarte bună și cu care a colaborat și la ASA.

N’Doye a fost deja prezentat la Deva, iar viceprimarul Răzvan Mareș a glumit pe seama transferului senegalezului: „Nu va fi cel mai scump jucător de la Cetate Deva. Omul a venit, e la final de carieră și vrea să se stabilească aici, pentru a ajuta clubul. Pe lângă faptul că vom revitaliza fotbalul la Deva, cred că venirea lui N”Doye o să revitalizeze și cluburile și viața de noapte în municipiu”, a spus Mareș, pentru glasul-hd.ro.

De-a lungul carierei, Ousmane N’Doye a mai jucat în România pentru FC Vaslui, Dinamo, Astra, Săgeata Năvodari și ASA Târgu Mureș, cu aceasta din urmă câștigând singurul său trofeu în țară, Supercupa, în ediția 2015/2016.

Pe aceeași temă