Sorin Strătilă s-a antrenat cu UTA BD și ar putea semna cu echipa din Liga 3

Sorin Strătilă s-a antrenat cu UTA BD** și ar putea semna cu echipa din Liga 3

Ultimele trei rezultate au produs îngrijorare în rândurile utiștilor, după ce doar două puncte au intrat în cont. Conducerea alb-roșie a simțit momentul și a intervenit concret, dar nu în stilul românesc al ultimilor ani, cu excluderi sau demiteri. În schimb, de marți, UTA Bătrâna Doamnă are în rândurile ei un fotbalist de primă ligă!

Sorin Strătilă a efectuat azi un prim antrenament sub comanda lui Roland Nagy, apoi a purtat o discuție cu oficialii arădeni, discuție încheiată cu o strângere de mână, ce – probabil – se va concretiza cu înregimentarea sa în alb-roșu!

Postul de bază al lui Sorin Strătilă e de mijlocaș dreapta. Fotbalistul născut pe 20 octombrie 1986 în Brașov a făcut junioratul la școala lui Petre Gavrilă, Euro Africa Bușteni. De acolo a trecut în curtea Stelei în anul 2008, dar Marius Lăcătuș n-a contat pe jucătorul care împlinise 22 de ani.

Afirmarea lui Strătilă s-a produs după ce a fost acontat de Astra Ploiești, pentru care a strâns 79 de meciuri pe prima scenă, între 2009 și 2012. Apogeul l-a trăit acum 3 ani, când Victor Pițurcă i-a oferit șansa debutului în echipa națională, într-un meci cu San Marino (1-0 pentru România).

În 2012-2013 a jucat la Dinamo alături de arădenii George Țucudean și Cristian Bălgrădean (22 de meciuri), iar sezonul trecut a fost coleg cu Florin Purece la Concordia Chiajna.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă