Sătmărenii Zsiga și Heil au fost păstrați la Vaslui!

Sătmărenii Zsiga și Heil** au fost păstrați la Vaslui!

Moldovenii i-au transferat la pachet pe doi dintre cei mai buni jucători ai Olimpiei Satu Mare. MIjlocașul stânga Ervin Zsiga (21) și fundașul/mijlocaș defensiv Valter Heil (22) au semnat pe câte 5 ani. Primul a fost și pe lista celor de la Dinamo, dar a ales să meargă la Vaslui. Cei doi sătmăreni au pornit în această dimineață, de la ora 5.00, în cantonament în Austria unde vor sta în jur de trei săptămâni.

Sătmărenii au simțit deja pe pielea lor ce înseamnă un antrenament la o echipă de prima ligă, dar cu toate acestea jucătorii încep să se obișnuiască cu cele două antrenamente susținute zilnic și muncesc foarte mult pentru a putea să-și urmeze drumul pe care l-au ales.

Ervin Zsiga și Valter Heil au declarat că se simte din plin diferența dintre Olimpia Satu Mare (echipă de liga a III-a) și cele de la Vaslui. „E o diferență foarte mare între antrenamentele pe care le facem aici și cele pe care le făceam acasă. Vaslui e o echipă de top din România, din punct de vedere fizic, nivelul de pregătire este mult mai mare, însă acest lucru nu ne sperie, ci ne motivează și tocmai de aceea muncim foarte mult și vom munci în continuare”, a declarat Valter Heil.

„Urmează o perioadă grea, cantonamentul din Austria. Este un început pentru noi, un pas înainte și tocmai de aceea ne vom pregăti din greu și sperăm că totul va fi bine”, a adăugat Zsiga.

Articol și foto de Veronica HODAS

Pe aceeași temă