Fiul lui Florentin Petre, omul meciului în Cupă. Stoican: „În curând o să-l vedeți în lotul lui Dinamo”

Fiul lui Florentin Petre, omul meciului în Cupă.** Stoican:

Așchia nu sare departe de trunchi. Asta ține să demonstreze și Patrick, fiul fostului internațional Florentin Petre, care a avut o contribuție importantă la victoria obținută de Dinamo II în cupă cu Viitorul Buzău, scor 3-1. În ciuda căldurii, elevul lui Bratu a alergat foarte mult, iar în finalul partidei a și reușit să marcheze după o cursă spectaculoasă, așa cum o făcea și tatăl său.

Evoluția lui Petre junior, considerat omul meciului, a fost apreciată de toți cei prezenți în tribune, inclusiv de antrenorul „câinilor roșii”, Flavius Stoican. Acesta a declarat că, în viitorul apropiat, tânărul mijlocaș va ajunge la prima echipă.

„Mi-a plăcut tare mult Patrick iar cât de curând o să-l vedeți în lotul lui Dinamo. Trebuie doar să țină ritmul fiindcă are calități, atitudine, determinare și este muncitor. Sigur, faptul că va juca în prima ligă îi va da ceva emoții, însă va trece repede peste ele deoarece este un jucător talentat”, a punctat Stoican.

Modest, Patrick Petre a spus că mai are mult de muncit să ajungă la prima echipă, dar deocamdată important este faptul că Dinamo II s-a calificat în faza următoare a Cupei României.

„Meciul a fost unul greu din cauza căldurii deoarece în unele momente simțeam că ne sufocăm. Bineînțeles că a contat mult prezența domnului antrenor Stoican, în tribună. Asta ne mobilizează pe toți și ne dă un impuls să dovedim că merităm să ajungem acolo sus”, a declarat Patrick Petre.

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă