Walter și Șfaițer reprezintă Liga a II-a!

27 Jul. 2009, 15:32 Special
Walter și Șfaițer** reprezintă Liga a II-a!

Alegerile de azi de la sediul FRF au adus schimbări în Comitetul Executiv. Astfel, Liga a II-a va fi reprezentată de Cornel Șfaițer de la FC Botoșani (pentru seria I), respectiv Florin Walter, de la U. Cluj (pentru seria a II-a).

Cei doi au luat locul lui Ștefan Dan Chițu (care a reprezentat FC Ploiești în sezonul trecut) și Sorin Altmayer (ex-CFR Timișoara).

 

 

Deși își depusese candidatura pentru un nou mandat, de data asta ca reprezentant al Tricolorului Breaza, unde este președinte acum, Ștefan Chițu s-a retras din cursă în ultimul moment. Alt prahovean, Constantin Anghelache, care urma să reprezinte pe AFC Filipești de Pădure a renunțat și el la candidatură. Reamintim că în sezonul trecut, Anghelache a fost președintele Tricolorului Breaza, fiind membru al Comitetului Executiv din partea Ligii a III-a.

 

 

Decizia celor doi a fost explicată de Ștefan Chițu. „Nu avea rost să candidez acum, pentru un mandat scurt, de doar 7 luni, pentru că la începutul anului viitor se vor face alegeri, pentru mandate pe 2 ani. Voi candida în Adunarea Generală de la anul, și cred că la fel a gândit și domnul Anghelache”, a declarat oficialul prahovean.
 

 

În Liga a III-a, în urma votului exprimat, au fost aleși cei doi reprezentanți în  Comitetul Executiv, aceștia fiind Marian Rusen (Juventus) și Ștefan Stana (Berceni)

 

 

Articol scris de Marian DIMA

 

27 Jul. 2009, 15:32 Special
Pe aceeași temă