Un jucător care a evoluat pentru Steaua în UEFA Youth League, anchetat de FRF pentru blaturi. Semnalul trimis de UEFA

Marius ANGHEL 02 Nov. 2015, 11:32 Special
Un jucător care a evoluat pentru Steaua în UEFA Youth League, anchetat de FRF pentru blaturi.** Semnalul trimis de UEFA

Alin Iordache, un puști crescut la juniorii Stelei, este pe lista jucătorilor anchetați de FRF pentru trucare de meciuri pentru mafia pariurilor. ProSport a oferit detalii incredibile despre modul în care funcționează mafia pariurilor pentru teritoriul României.

FRF a deschis prima și cea mai importantă anchetă de până acum pentru meciurile aranjate în România de mafia pariurilor. Este vorba despre o rețea transfrontalieră, cu implicații adânci în fotbalul românesc și cu nume de antrenori, jucători conducători pe listă. Este cea mai de amploare acțiune de acest gen. Meciurile au fost analizate de „Betting Fraud Detection System”, mecanismul UEFA prin care sunt monitorizate evoluțiile pariurilor la meciurile de fotbal.

Prima anchetă a pornit de la Gloria Buzău, echipă cu mai multe meciuri suspecte. Însă investigația va fi extinsă, pe măsură ce vor fi descoperite noi brațe ale acestei caracatițe. Printre jucătorii anchetați de FRF este și un fost junior al Stelei. Deși are doar 20 de ani, Alin Iordache a ales să-și păteze restul carierei cu astfel de activități ilegale.

TOATE DETALIILE DESPRE ANCHETA PORNITĂ‚ DE FRF, AICI!

Alin Iordache a jucat la juniorii Stelei până la începutul lui 2015, când a plecat la Gloria Buzău. Fundaș dreapta de meserie, acesta a fost considerat un jucător promițător și a fost inclus în echipa pe care Steaua a înregistrat-o pentru UEFA Youth League, în sezonul 2013-2014. Iordache a jucat aici un singur meci, în partida pierdută de Steaua cu 0-3 în fața puștilor lui Schalke, meci desfășurat pe 18 septembrie 2013. Din păcate pentru el, din acel punct a ales un drum care îi va marca restul carierei.

Marius ANGHEL 02 Nov. 2015, 11:32 Special
Pe aceeași temă