Ultimatum pentru FRF și LPF! Mititelu a cerut punerea în executare a sentinței date de Curtea de Apel

10 Jul. 2012, 10:05 Special
Ultimatum pentru FRF și LPF!** Mititelu a cerut punerea în executare a sentinței date de Curtea de Apel

Adrian Mititelu continuă războiul cu FRF și LPF. Patronul Științei a trimis ieri o somație la cele două foruri fotbalistice din România, prin care cere punerea în executarea a sentinței date de Curtea de Apel București. Instanța a anulat decizia de dezafiliere a Științei, măsură luată de Comitetul Executiv al FRF în 2011.

Mititelu a trimis totodată și o listă de jucători, care cuprinde 39 de nume, toți fiind legitimați la Universitatea în momentul în care echipa a fost dezafiliată. Printre ei, nume grele precum frații Costea, Valerică Găman sau Silviu Lung jr. Valoarea de piață a celor 39 de jucători de pe lista trimisă de Mititelu la FRF și LPF depășește lejer 20 de milioane de euro, ceea ce ar duce Universitatea Craiova în top 5 echipe din Liga I în funcție de valoarea lotului de jucători.

Oficialii Universității au publicat și contractul lui Silviu Lung Jr, ce avea ca dată de începere 1.07.2011, alături de cererea de reziliere a respectivului contract formulată de portar ca urmare a deciziei luate de CEx al FRF pe 22 iulie 2007. După ce Curtea de Apel București a anulat decizia luată anul trecut de FRF, Mititelu consideră că și rezilierea contractului trebuie să devină nulă.

Fotbaliștii revendicați de Mititelu au o valoare de piață de peste 20 de milioane de euro

Articol scris de Cosmin Staicu

10 Jul. 2012, 10:05 Special
Pe aceeași temă