TVR vrea să transforme sâmbăta într-o zi a „fotbalului românesc”

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 17:35 Special
TVR vrea să transforme sâmbăta** într-o zi a

Pe 14 septembrie, două noi întâlniri cu nume mari ale fotbalului autohton, la TVR 1, TVR 3, și online, pe TVR+

Sâmbătă, microbiștii sunt așteptați în fața micilor ecrane, pentru că TVR 1 și TVR 3 îi invită la revederea cu mari nume ale fotbalului autohton atât în prima parte a zilei, cât și seara. CSMS Iași – SC Bacău și Rapid București – Gloria Buzău sunt cele două partide pe care le vor putea vedea la TVR, precum și online, pe TVR+, platforma video a Televiziunii Române.

Astfel, de la ora 11.00, TVR 3 și TVR+ transmit, în direct de la Iași, meciul din etapa a doua CSMS Iași – SC Bacău, comentat de Vasile Arhire. Seara, la ora 21.00, la TVR 1 și online, pe TVR+, poate fi urmărit, tot în transmisiune directă, derby-ul etapei în prima serie a Ligii, Rapid București – Gloria Buzău, comentariul fiind asigurat de Bogdan Tomulică.

„În momentul de față avem contracte semnate cu CS U Craiova, FC Rapid și SC Bacău, urmează să definitivăm și cu alte două echipe. Încercăm să transformăm sâmbăta într-o zi a fotbalului românesc”, declară Emil Hossu-Longin, coordonator interimar al Departamentului Sport al TVR.

Întâlnirile cu fotbalul românesc la TVR continuă, în luna septembrie, cu partidele SC Bacău – Farul Constanța (miercuri, 18 septembrie, ora 17.00, la TVR 3), CS U Craiova – Metalul Reșița (sâmbătă, 21 septembrie, ora 18.00, la TVR 3), Rapid București – SC Bacău (sâmbătă, 21 septembrie, ora 21.00, la TVR 1) și CSMS Iași – Unirea Slobozia (sâmbătă, 28 septembrie, ora 21.00, la TVR 1). Toate meciurile pot fi urmărite și pe TVR+.

Deasemenea, toate meciurile Ligii secunde pot fi urmărite în format LIVE TEXT și pe Liga2.ro. După disputarea fiecărei etape, singurul site național care se ocupă într-adevăr de fotbalul mic aduce cititorilor săi știri și poze de la toate meciurile jucate.
 

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 17:35 Special
Pe aceeași temă