Turneul semifinal de juniori A de la București

07 Jun. 2009, 16:53 Special

În perioada 6-10 iunie are loc în complexul Dinamo, pe stadionul Florea Dumitrache, unul din cele 4 turnee semifinale de juniori A (născuți după 1 ianuarie 1990 și mai mici) la care participă șase echipe. Dinamo, Petrolul și Internațional joacă în prima serie, în timp ce Farul, Interstar și Dunărea Galați joacă în seria a doua.

Câștigătoarele celor două serii vor juca finala care va desemna echipa calificată la turneul final. Alături de "campioana" de la București, vor mai participa și câștigătoarele turneelor de la Rm. Sărat, Iași și Cluj. Siteul Liga2.ro vă ține la curent cu cele petrecute la turneul de la București.

 

 

Dinamo în finală!

Porniți cu prima șansă la calificarea în finala turneului de la București, dinamoviștii au tremurat serios pentru obținerea victoriei în meciul de azi de dimineață de pe stadionul "Florea Dumitrache". Cu aceeași formulă ca în prima zi, alb-roșii au simțit fiori pe șira spinării, deși afară a fost o căldură infernală. Internaționalul din Curtea de Arges, club al cărei echipă de seniori a promovat ieri în Liga I, a avut un start de meci excepțional. Dinamoviștii, aureolați de victoria din prima zi, păreau că nu s-au trezit din somn – meciul a început la 9,30.

 

 

 

Boris a "lovit" din nou

 

După ce ieri la prânz a pătruns pe teren în timpul meciului de juniori republicani dintre Farul și Interstar, Boris a "comis-o" din nou azi de dimineață.

Bucuros că echipa alb-roșiilor era în avantaj și se îndrepta spre finala turneului de la București, vedeta canină a intrat din nou pe teren și a fost convins cu greu să părăsească gazonul

 

 

 

 

 

 

 

A jucat la o zi după ce s-a întors în țară

Sârbul Nikola Lekic (19 ani) reprezintă unul din pariurile lui Cornel Dinu, fiind adus în vara anului trecut la pachet împreună cu un alt conațional, Nemanja Kuzmanovic (20 de ani). Surse apropiate clubului susțin că cei doi sârbi ar fi costat clubul din Ștefan cel Mare circa 70.000 de euro. Dacă Nemanja și-a terminat junioratul și nu ar fi exclus să se renunțe la el în această vară, de la Lekic așteptările sunt mult mai mari. Convocat la echipa de juniori republicani a clubului pentru turneul semifinal care are loc în complexul din șoseaua Ștefan cel Mare, a fost folosit titular ieri de dimineață, deși de abia s-a reîntors în țară vineri. 

 

 

 

Spion…dinamovist

În timpul primei reprize a meciului dintre Farul și InterStar Sibiu disputat pe stadionul "Florea Dumitrache" din București și contând pentru turneul semifinal al juniorilor republicani, un "spion" de la clubul organizator a tulburat liniștea jucătorilor. "Recalcitrantul" suporter, născut și crescut chiar lângă stadionul din Ștefan cel Mare a fost convins cu greu să părăsească terenul.

 

 

 

Dinamo și Farul au pornit cu dreptul la juniori A

Pe stadionul "Florea Dumitrache" au avut loc azi primele meciuri ale turneului semifinal organizat la București la juniori republicani (născuți în 1990 și mai tineri). Ziua a început cu meciul republicanilor dinamoviști (foto, alb-roșu) care au trecut cu 3-2 de echipa Petrolului (foto, galben), iar în al doilea meci al zilei, Farul (foto, alb-albastru) a trecut cu același scor de Interstar Sibiu (foto, albastru). În linii mari, toate echipele, exceptând Interstarul, au folosit jucători cu destule meciuri în picioare în Liga a II-a (Dinamo și Petrolul) sau a III-a (Farul). Sârbul Lekic la Dinamo și nigerienii Uche și Mansur la Farul au fost singurii juniori străini folosiți în prima zi a turneului.

 

07 Jun. 2009, 16:53 Special
Pe aceeași temă