Studenții lui Selymes, la sport.ro

02 Sep. 2009, 11:41 Special
Studenții lui Selymes,** la sport.ro

 

UPDATE: Din cauza dramei care a avut loc ieri la antrenamentul Dunării Giurgiu, meciul cu Dinamo II, care urma să fie televizat, a fost amânat. La antrenamentul de ieri internaționalul de juniori Alexandru Iatan a decedat pe teren, fapt care a dus la amânarea partidei din etapa a patra.

 

 

Pentru wekeend-ul următor sport.ro propune telespectatorilor săi nu mai puțin de trei meciuri din Liga a doua. Ca de obicei, le vom revedea la lucru pe Steaua II și Dinamo II, dar și câteva echipe care nu au mai apărut pe “sticlă” în acest sezon.

 

Primul meci va fi transmis sâmbătă, de la ora 11, și va fi cel dintre Sportul Studențesc și FC Snagov. Clubul din Regie trece printr-o perioadă nefastă, obținând un singur punct venit în urma unui egal în “derby-ul suferinței”, cu Petrolul. După parcursul slab din startul de campionat, studenții au nevoie disperată de o victorie care să le relanseze șansele la promovare. Misiunea nu va fi deloc una facilă deoarece jucătorii Snagovului sunt într-o formă foarte bună, obținând două victorii fără gol primit în ultimele meciuri (3-0 cu Petrolul și 2-0 cu Stejaru).

 

Duminică sport.ro  va oferi alte două confruntări, amândouă din Seria I. De la ora 11, Dinamo II va primi vizita Dunării Giurgiu, în timp ce Steaua II va juca, de la ora 13, în deplasare tot la Dunărea, dar la cea din Galați.

Dinamo II va încerca să obțină primele puncte contra unei echipe care s-a descurcat foarte bine cu echipele moldovene. Astfel, jucătorii din Giurgiu au învins Botoșaniul cu 1-0 și au remizat în ultima etapă cu Cetatea Suceava, 2-2, acumulând 4 puncte care i-au așezat în mijlocul clasamentului.

La Galați situația e mai echilibrată, urmând să se întâlnească două echipe vecine în clasament. Dunărea are 6 puncte și e pe locul 6, în timp ce Steaua II cu cele 5 puncte adunate până acum ocupă poziția a șaptea.

 

 

 

 

 

Articol scris de: Fechită Bogdan-Andrei

02 Sep. 2009, 11:41 Special
Pe aceeași temă