Schmeichel de Valea Jiului

01 Jun. 2009, 15:02 Special
Schmeichel** de Valea Jiului

Marius Haring are o înălțime de aproape 2 metri și seamănă foarte mult cu celebrul portar Peter Schmeichel
 

Marius Haring are 22 e ani și este asemănat de specialiștii din fotbalul autohton cu celebrul portar danez Peter Schmeichel. Marius a început fotbalul de performanță la Lonea la copii după care a ajuns la Școala de Fotbal Gică Poescu, unde a stat o perioadă de trei ani și jumătate, timp în care a făcut junioratul.

 

„A fost bine acolo dar din cauza faptului că provin dintr-o familie mai modestă a trebuit să mă întorc acasă pentru că pretențiile financiare au crescut. A fost un scandal cu niște bani, iar Gică Popescu nu a mai finanțat masa și cazarea jucătorilor decât pe cei de al Lotul Național”.

 

În Vale Marius a evoluat l CS Vulcan, Inter Petrila și o perioadă la Jiul când era în Liga l.

 

„Acum sunt la Retezatul Hațeg echipă care va participa la barajul de promovare în liga a treia și îmi doresc mult să reușim. Mai suntem și în finala Cupei României, la faza județeană. Mă simt în formă și îmi doresc să ajung la eșalonul secund, cel puțin. Am încredere în mine că voi reuși. Lulu Homan m-a sprijinit foarte mult și este alături de mine ca toți cei din echipă”, spune tânărul.

 

Jucătorul din Vale îl admiră foarte mult pe portarul danez Schmeichel și crede că are multe calități în comun cu acesta. „Semăn cu el la înălțime, talent, ambiție și vreau să îi egalez performanțele. Știu că sunt cuvinte mari și poate e un vis dar și visele pot deveni realitate”.

 

Marius Haring a fost titular în majoritatea meciurilor  jucate de Retezatul Hațeg. „Este un copil foarte talentat și dacă se ține de treabă va ajunge departe. Intuiția mea nu mă înșeală”, a spus Stelian Homan.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

01 Jun. 2009, 15:02 Special
Pe aceeași temă