Petrolul, peste 6.000 de spectatori la primul meci acasă în Liga 4 | VIDEO

Marius ANGHEL 28 Aug. 2016, 09:14 Special

Petrolul 52 a avut o asistență record, de 6.128 de plătitori, la primul meci pe teren propriu din Liga a IV-a Prahova, 4-0 (3-0) cu AS Tufeni Băicoi, transmite corespondentul Mediafax.

Pe arena ,,Ilie Oană”, în nocturnă, goluri învingătorilor au fost marcate de Cl. Tudor (12′), G.Nae (15′), Puchea (25′), Nițescu (76′).

În semn de respect pentru fanii ploieșteni, organizatorii au amânat cu 15 minute începutul partidei, până când aglomerația de la casa de bilete a încetat. Lovitura de start a fost dată de fosta glorie a echipei ploieștene, Mircea Dridea, întemeietorul societății Petrolul 52.

Revenirea noii formații a Ploieștiului pe propria arenă a fost posibilă datorită implicării primarului Bușteniului, Emanoil Savin, care a donat suma de 6.000 lei necesară închirierii stadionului.

Până când autoritățile locale vor reveni la sentimente mai bune față de echipă, care nu a primit încă dreptul de folosință a mărcii, Petrolul 52 a semnat deja contracte de sponsorizare cu firmele Viking Pruszynski, Stenota Winery, IPM Partners și „Rezidențial 9 Mai”.

Petrolul 52 va disputa etapa viitoare în devans, marți, de la ora 18:00, la Blejoi. Ploieștenii se vor deplasa pe terenul echipei în compania căreia au jucat singurul amical al verii, acum două săptămâni (3-4).

Pentru Petrolul, în meciul cu AS Tufeni, au evoluat jucătorii: Marinică – Olaru, Micu, Crăciun, R. Catană – Puchea – I. Dumitrescu (T. Nițescu 74), Cl. Tudor (cpt.)(A. Ursu 79), Butufei (A. Vintilă 68), D. Gheorghe – Nae (M. Jipa 58). Antrenor: Octavian Grigore.

Articol scris de Andrei Ionascu (Mediafax)

Marius ANGHEL 28 Aug. 2016, 09:14 Special
Pe aceeași temă