Ciudățenii la pariurile din Liga a III-a

18 Nov. 2011, 12:04 Opinii
Ciudățenii la pariurile** din Liga a III-a

Pariurile în ligile inferioare sunt subiectul la ordinea zilei. Scandalurile din Liga a II-a au atins cote alarmante, ultima dovadă fiind meciul Farul – Snagov. Însă, nici Liga a III-a nu este scutită de acest subiect. Ultima trăsnaie mi-a sesizat-o un amic aseară și se referă la meciurile din acest eșalon oferite la oferite la pariuri. Astfel o casă de pariuri online a inclus 8 meciuri de Liga a III-a, majoritatea echilibrate, însă două partide fac notă discordantă prin prisma cotelor oferite.

Ambele sunt din seria a VI-a fiind vorba de meciurile Unirea Ungheni (locul 7) – Gloria II (locul 15) și Corona Brașov (locul 1) – CS Zlatna (locul 16). De ce fac aceste două meciuri discordanță? În primul rând prin cotele mari date la victoria oaspeților, în special pentru echipa din Zlatna, care are cota 13. Asta ca să nu mai zic de 8,5 la egal!

Nu mă pricep la pariuri, fiind un antitalent în acest „sport”, dar nu văd logica pentru care ai băga în program un astfel de meci în condițiile în care la victorie ai cota 1,08, adică aproape nimic. Ce mi se pare ciudat este că din 8 meciuri de Liga a III-a, câte sunt incluse în ofertă, nu există niciun meci din seriile a II-a și a IV-a, de parcă acolo nu se joacă fotbal. În schimb avem patru (adică jumătate) din seria a VI-a, adică cele două mai sus menționate plus CFR II – Avântul Reghin și Unirea Dej – Unirea Tărlungeni!

Oare e atât de interesant fotbalul din seria ardeleană sau casa de pariuri știe ceva? Nu de alta, dar în etapa de azi mai avem o grămadă de meciuri interesante care ar fi meritat includerea la pariuri. De exemplu derbyul Ilfovului din seria a II-a dintre Ștefănești (locul 3) și Afumați (locul 2) sau derbyul seriei a IV-a dintre locul 2 (Girom) și locul 3 (Cisnădie)!

Vom vedea după fluierul de final al celor 8 meciuri cât de inspirată a fost casa de pariuri în alegerea meciurilor în cauză, până atunci hai cu teoria conspirației

COMENTĂ‚M PE BÂRLOG DE LIGA 2 DESPRE PARIURILE DIN LIGA A III-A

Articol de Mihai ANDRIEȘ

18 Nov. 2011, 12:04 Opinii
Pe aceeași temă