Oltchim și CSM se înfruntă mâine în Cupa României

31 Aug. 2009, 16:55 Special
Oltchim și CSM** se înfruntă mâine în Cupa României

FC Oltchim și CSM Rm. Vâlcea se întâlnesc marți (ora 16.30), pe Stadionul “Chimistul”, într-un meci restanță din etapa a IV-a a Cupei României la fotbal. Antrenorul CSM-ului, Alin Artimon va miza mâine  pe jucătorii care au evoluat mai puțin sau deloc în debutul Ligii a II-a, inclusiv pe noua achiziție, Ionuț  Dobroiu, atacant împrumutat până în iarnă de la Rapid.
 

Altfel, va fi interesant de urmărit evoluția juniorului din Zăvoi, Constantin Vasile (foto), jucător transferat în această vară liber de contract de la Oltchim la CSM.
 

“E prea mult pentru jucătorii care au jucat titulari în campionat, ei au mers săptămâna trecută peste 1000 km. Vom juca cu jucătorii care au evoluat mai puțin, dar asta nu înseamnă că nu respectăm cupa, este doar o formă de a menține tonusul în tot lotul. Cei care vor intra trebuie să-și respecte statutul de jucători profesioniști și să obțină victoria” a spus Alin Artimon, care își aniversează azi împlinirea a 38 de ani. „Sper ca echipa să-mi facă cadou o victorie cu Oltchim. De băut, le voi da jucătorilor mâine, după meci” a mai spus tehnicianul.
 

Articol scris de Adi Georgescu
 

31 Aug. 2009, 16:55 Special
Pe aceeași temă