„Nu ai echipă, nu ești primar!”

Mihai Andries 15 Nov. 2012, 12:00 Special

Despre primarul Sibiului, Klaus Johannis (foto), se spune că nu este interesat absolut deloc de fotbal și, în general, de sport. Se povestește că într-una din deplasările sale din Germania, aflat într-un sat al unui land din Germania, discuția a ajuns la sport. „Pe ce loc e echipa ta de fotbal din oraș?”, a întrebat primarul satului german. „Nu am echipă de fotbal”, a replicat Johannis. „Înseamnă că nu ești primar”, a spus neamțul, la care primarul Sibiului a înghițit în sec.

Au intrat în „Mafia umbrelor”

Echipa ajumsese rău de tot în ultima vreme. Jucătorii au fost silliți să evolueze în blaturi în cantonamentul din Antalya, caz despre care ProSport a scris în mai multe rânduri. Jucătorii au fost chemați la DNA, iar ziarul nostru a obținut mărturii de la mai mulți fotbaliști, care afirmau că au fost lucruri necurate la amicalul cu Cracovia Krakow, pierdut de sibieni cu 3-0.

Singurul oraș important fără fotbal în primele trei eșaloane!

Prin desființarea Voinței, Sibiul a devenit primul oraș important din România care nu are echipă de fotbal în primele trei eșaloane! Iată și celelalte orașe aflate în aceeași situație: Deva, Bârlad, Sfântu Gheorghe, Onești, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Mangalia, Câmpulung, Odorheiu Secuiesc, Curtea de Argeș, Sighișoara, Roșiori de Vede, Turnu Măgurele, Fălticeni, Lupeni, Oltenița, Vulcan, Cugir, Săcele, Târnăveni, Sebeș, Aiud, Petrila, Borșa, Zărnești, Comănești, Carei, Codlea, Orăștie, Gherla, Balș, Moreni, Târgu Neamț, Huși, Drăgășani, Târgu Secuiesc, Băilești, Buhuși.

 

Nu este treaba municipalității. Nu este treaba unei administrații să gestioneze o echipă de fotbal
Klaus Johannis, primar Sibiu

 

Articol de Florin CARAMAVROV și Răzvan TOMA
Foto: MEDIAFAX

Mihai Andries 15 Nov. 2012, 12:00 Special
Pe aceeași temă