Mititelu face primul pas în războiul cu Primăria: a înregistrat la OSIM marca „Universitatea Craiova”

Mihai Andries 09 Jul. 2013, 21:16 Special
Mititelu face primul pas în războiul cu Primăria:** a înregistrat la OSIM marca

Adrian Mititelu face primul pas, care se poate dovedi decisiv, în războiul cu Primăria Craiovei. Olguța Vasilescu a demarat procesul înscrierii echipei CS Universitatea Craiova în liga a doua, dar inițiativa Primăriei poate fi blocată de acțiunea lui Adrian Mititelu. Acesta a înregistrat la OSIM marca „Universitatea Craiova”.
 

Vezi mai jos comunicatul lui Adrian Mititelu:

„Având în vedere că în ultima vreme s-au creat numeroase speculații cu privire la marca Universitatea Craiova, Fotbal Club Universitatea Craiova aduce opiniei publice următoarele clarificări:

Grupul de acționari Fotbal Club Universitatea Craiova deține dreptul de înregistrare la OSIM pentru patru mărci ce au strictă legătură cu clubul de fotbal Universitatea Craiova, respectiv:

Așadar, prin prisma prevederilor legii nr. 64/1991, nicio persoană nu poate desfășura o activitate legată de fotbal cu denumirea de „Universitatea Craiova”.

Mai mult decât atât, în cadrul Oficiului Național al Registrului Comerțului, societățile Fotbal Club U CRAIOVA SA, FC U CRAIOVA SA, U CRAIOVA SA sunt deținătoare exclusive a fondului de comerț (inclusiv activități sportive) în ceea ce privește denumirile de U CRAIOVA sau Universitatea Craiova, iar conform legii 26/1990, cu modificările și completările ulterioare, exclusivitatea denumirilor înregistrate sunt garantate!

Nu în ultimul rând, notorietatea clubului Universitatea Craiova este recunoscută, iar Fotbal Club U CRAIOVA SA este deținătoarea de drept a întregului palmares al clubului Universitatea Craiova, fiind continuatoarea și succesoarea universală a acestuia., astfel cum a statuat sentința definitivă și irevocabila nr 89/2006 a Tribunalului Dolj.

Orice încercare de folosire a acestor mărci atrage inculparea penală pentru mai multe infracțiuni și este pedepsită ca atare!„

 

Vezi aici comunicatul lui Adrian Mititelu

Mihai Andries 09 Jul. 2013, 21:16 Special
Pe aceeași temă