Miting de susținere a echipei FC Argeș!

Mihai Andries 29 Jun. 2013, 01:20 Special

Aproximativ 1.000 de persoane au participat, vineri seară, la Pitești, la un miting de susținere a echipei FC Argeș, la acțiune fiiid prezenți și actuali și foști jucători ai formației argeșene. Mitingul, desfășurat pe traseul Piața Prefecturii – Primărie, a fost organizat de asociația suporterilor echipei FC Argeș, fani care în ultimele două sezoane au protestat față de conducerea clubului și nu au mai fost prezenți la meciuri. Alături de suporteri, la acțiune au participat și actuali jucători ai echipei FC Argeș, dar și foste glorii ca Viorel Moiceanu, Eduard Augustin și Ilie Bărbulescu.

„Se zbârlește pielea pe mine când aud aceste scandări, după ce pe unele le auzeam doar pe vremea când jucam și era stadionul arhiplin. Așteptăm cu toții o implicare a autorităților și o salvare a acestui club, pentru că nimeni nu își dorește să dispară de pe harta fotbalului românesc”, a declarat Viorel Moiceanu.

Suporterii și-au propus prin organizarea acestui miting să sensibilizeze opinia publică, dar și autoritățile locale, în speranța găsirii unei soluții pentru salvarea echipei. Fanii vor să se găsească o soluție pentru preluarea echipei de la familia Penescu, care în ultima perioadă și-a anunțat diponibilitatea de a ceda chiar și toate acțiunile pe care le deține la FC Argeș.

„Clubul a ajuns într-o situație grea. Sperăm să nu se desființeze. Suntem neplătiți de 5-6 luni, iar personal am ajuns să trăiesc din banii părinților”, a declarat căpitanul echipei argeșene, Adrian Voicu.

În data de 14 iunie, administratorul delegat al FC Argeș, Cătălin Barbu, a depus la Tribunalul Comercial Argeș cererea de intrare a clubului în insolvență, din cauza pierderilor de trei milioane de lei înregistrate în anul 2012, solicitare admisă de tribunal.

 

 


Foto și Video: SportArgeș
 

Mihai Andries 29 Jun. 2013, 01:20 Special
Pe aceeași temă