Mini-fotbalul s-a mutat la Albena

08 Jun. 2012, 15:31 Special

Fotbalul pe teren redus câștigă teren, în mai multe orașe din țară fiind în desfășurare adevărate campionate. Este și cazul Bucureștiului, unde, nu mai puțin de 20 de echipe s-au strâns, la sfârșitul săptămânii trecute în… Bulgaria, pentru turneul final al competiției, „Cupa Smart-Devin” desfășurându-se în stațiunea Albena.

Cele 4 terenuri pe care s-a jucat au găzduit meciurile din cele cinci grupe, după 3 zile de meciuri, dimineața și seara, echipa B&B București fiind câștigătoare a întrecerii, urmată de Termoflux, Rocazare , Caliapress și. Competiția, organizată de patronul Smart-Fotbal, Mihai Ionescu, a beneficiat de „consilierea” fostului șef al CCA, Dan Petrescu, printre arbitrii care au oficiat la meciurile pe teren redus numărându-se Alexandru Băjan, Septimiu Burtescu, Sorin Uțică, Constantin Vasile, Daniel Badea, Bebe Păun, sau Cristian Ghena.

Premiul „Fair Play” a fost acordat celor de la RCS RDS, „Jucătorul turneului” a fost desemnat Munteanu Ștefan (care este și fotbalist la Termo București, echipă angrenată în play-off-ul pentru câștigarea Diviziei D), iar golgeterul competiției, cu 10 goluri – Răzvan Popa (CaliaPress)

Echipele participante la această competiție au fost: Gempact, Club Salitos, Royal Car Pipera, Simcopol, Ford România, Medicarom, ONB, Romcarton, Priori Construct, B&B, Termoflux, Farmaciile Dona, Terano Construct, Calia Press, Rocazare, RCS&RDS, Flamingo Computers, Ubisoft, Orange, Total Construct și Whiteland.

Articol scris de Marian DIMA

08 Jun. 2012, 15:31 Special
Pe aceeași temă