Marian Rusen, Cornel Șfaițer, Ștefan Stana și Cristian Bobar urmăriți penal de DNA!

26 Oct. 2011, 12:24 Special

UPDATE 12.24 – Cristi Bobar, reprezentantul cluburilor de Liga a 3-a în Comitetul Executiv, a declarat că DNA a început urmărirea penală împotriva membrilor CEX al FRF.

„S-a dispus începerea urmăririi penale, una dintra acuzații este de abuz în serviciu. Am termen până pe 9 noiembrie să îmi pregătesc apărarea. Voi consulta un avocat. Nu s-au făcut presiuni la vot”, a spus Bobar, care se va căsători în acest weekend. Cristi Borcea va fi nașul său.


UPDATE 12.10 Cristi Bobar, cel mai tânăr membru al Comitetului Executiv al FRF este audiat acum. La intrare, acesta a declarat: „Am votat excluderea Universității, îmi mențin votul pe care l-am dat atunci. Toate actele în baza căruia s-a votat au fost puse la dispoziție de juristul federației”.

Marian Rusen, membru al Comitetului Executiv ca reprezentant al cluburilor de Liga II, a fost prezent, miercuri, la sediul DNA, fiind pus sub învinuire pentru abuz în serviciu și în două săptămâni va fi rechemat pentru a da declarații și a-și susține apărarea, a declarat avocatul oficialului FRF.

De asemenea, un alt membru al Comitetului Executiv al FRF, Cornel Sfaițer, tot reprezentant al cluburilor de Liga a II-a, a fost prezent la DNA, el refuzând să facă vreo declarație la plecare.

La ora transmiterii acestei știri, la sediul DNA au sosit Ștefan Stana și Cristian Bobar, reprezentanții cluburilor de Liga a III-a în Comitetul Executiv.

Președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, și președintele Ligii Profesionistă de Fotbal, Dumitru Dragomir, alături de alți oameni de fotbal, sunt urmăriți penal, pentru abuz în serviciu. Dumitru Dragomir a confirmat că este citat la Direcția națională Anticorupție (DNA) pentru 27 octombrie, împreună cu alții, iar Mircea Sandu pentru 28 octombrie. Dragomir a afirmat, la Antena 3, că au fost reclamați de patronul Universității Craiova, Adrian Mititelu. Alături de Sandu și Dragomir, mai sunt cercetați opt membri ai Comitetului Executiv al FRF.

sursa: Mediafax

foto de Octav Ganea

26 Oct. 2011, 12:24 Special
Pe aceeași temă