Liga 2 începe sâmbătă! Liga 3 s-a amânat! CUM COMENTEZI?

11 Aug. 2009, 14:02 Special
Liga 2 începe sâmbătă! Liga 3 s-a amânat!** CUM COMENTEZI?

FRF a decis azi să amâne startul Ligii a III-a, din cauza haosului provocat de mai multe grupări care au renunțat la participare în acest eșalon. Din sursele noastre am aflat că de câteva momente FRF a decis să amâne cu o săptămână startul campionatului, după ce în prealabil, în tentativa disperată de a completa seriile, s-a recurs la cooptarea eșuată de a înscrie în Liga a III-a echipele care au pierdut barajul de promovare în eșalonul trei.

 

Altfel, reprezentanții Ligii a II-a, care au fost prezenți la Casa Fotbalului pentru legitimări au fost trimiși acasă și reprogramați pentru ziua de mâine.

 

În scurt timp, la Budapesta, va începe și ședința Biroului federal, care va avea ca singur punct pe ordinea de zi stabilirea echipelor din cele două serii și oportunitatea de a se amâna și acest eșalon.
 

 

UPDATE: Într-un scurt comunicat publicat pe site-ul FRF s-a făcut anunțul oficial privind amânarea primei etape din Liga a 3-a cu o săptămână. De asemenea, FRF a anunțat că Liga a 2-a va debuta așa cum s-a stabilit ințial, sâmbătă, 15 august, de la ora 11. În comunicat nu se precizeză ce echipe se vor alinia la startul noii ediții de campionat.

 

Rămâi pe www.liga2.ro pentru a afla ce decizii va lua azi Comitetul Executiv de Urgență

 

Comenteză criza din fotbalul românesc pe blogul lui ALBOIU

 

articol scris de Daniel BERAR
 

11 Aug. 2009, 14:02 Special
Pe aceeași temă