La FRF, ca la balamuc! CUM COMENTEZI?

10 Aug. 2009, 15:39 Special
La FRF, ca la balamuc!** CUM COMENTEZI?

Ziua de azi a fost una extrem de grea pentru oficialii Federației Române de Fotbal, care au luat act de retragererile mai multor echipe din Liga a III-a și Liga a II-a. Încă de vineri, CS Otopeni și FC Bihor au anunțat FRF că nu pot evolua în eșalonul doi, iar azi dimineață a venit și rândul celor de la Liberty Salonta.

 

În aceste condiții, ACU, CFR Timișoara și FCM Târgoviște, echipe care au solicitat la finalul campionatului trecut că, în cazul în care există posibilitate, își doresc să joace tot în Liga a II-a.

 

Primul care s-a lăudat cu faptul că va juca tot în Liga a II-a a fost președintele de la FCM Târgoviște. „Vom juca în B! Federația a admis dosarul și cererea noastră. Am fost singura formație cu toate actele”, a declarat în exclusivitate pentru www.liga2.ro Ghiorghi Zotic.


„Zotic vorbește prostii. Care toate actele? Îți trebuia doar o adresă prin care îți manifestai intenția de a juca în Liga a II-a. Conform regulamentului noi suntem prima echipă sub linie care are dreptul de a evolua mai întâi în eșalonul doi în momentul în care o echipă se retrage”, a venit replica Getei Onu, pentru www.observator.info
 

 

Comenteză criza din fotbalul românesc pe blogul lui ALBOIU

 

Rămâi pe www.liga2.ro pentru a afla tot ce se petrece la FRF!

articol scris de Daniel Berar
 

10 Aug. 2009, 15:39 Special
Pe aceeași temă