Suceveanul Cerlincă a lăsat o impresie bună la debutul sub tricolor

Mihai Andries 20 Feb. 2014, 17:45 Juniori
Suceveanul Cerlincă a lăsat** o impresie bună la debutul sub tricolor

Andrei Cerlincă, marea speranță a fotbalului sucevean, a fost convocat săptămâna aceasta, în premieră, la lotul național Under 19 a României, iar ieri după amiază a debutat sub tricolor, într-un meci împotriva unei selecționate din Italia, disputat la Centrul de pregătire de la Mogoșoaia. Partida s-a cu victoria Românie, scor 3-2, fotbalistul Rapidului fiind utilizat de antrenorul Ștefan Iovan pe tot parcursul reprizei secunde, pe postul de mijlocaș dreapta.

„Eu zic că am lăsat o impresie bună și m-am achitat cu bine de sarcini. Antrenorul Ștefan Iovan a fost tot timpul cu ochii pe mine, m-a încurajat continuu în cele trei zile pe care le-am petrecut la lot, tot el fiind primul care m-a felicitat la finalul meciului. Un alt sucevean, Doru Popadiuc, legitimat în prezent la Ceahlăul Piatra Neamț, care este un obișnuit al loturilor naționale, a fost cel care m-a ajutat să mă intregrez cât mai repede în colectiv. Cred că există premise să fiu convocat și la următoarele acțiuni ale echipei naționale”, a declarat Andrei Cerlincă la finalul întâlnirii cu Italia.

În afară de sucevenii Andrei Cerlincă și Doru Popadiuc, din lotul echipei naționale Under 19 a României mai fac parte fotbaliști precum Dorin Rotariu (Dinamo București), George Pușcaș (Inter Milano), Cristian Bărbuț (Poli Timișoara), Alexandru Târnovan (Steaua București) sau Ionuț Mitriță (Viitorul Constanța).

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Mihai Andries 20 Feb. 2014, 17:45 Juniori
Pe aceeași temă