Sibiul da un fotbalist în prima ligă din Ungaria, la Honved Budapesta!

Marius ANGHEL 12 Feb. 2013, 15:54 Juniori
Sibiul da un fotbalist** în prima ligă din Ungaria, la Honved Budapesta!

Capitanul echipei U17 de la Interstar Sibiu transferat in Ungaria. Raul Palmes, nascut in 1996, capitanul echipei de juniori B de la Interstar Sibiu a semnat astazi cu echipa maghiara Honved Budapesta.

Jucatorul se afla de cateva zile in capitala Ungariei impreuna cu vicepresedintele clubului sibian, Sebastian Baciu. Un trimis al clubului maghiar a urmarit pe viu, in cateva randuri, evolutia juniorilor B din turul campionatului, recomandandu-i clubului de prima liga maghiara pe Raul Palmes si Daniel Popa.

Dupa un mini stagiu de pregatire efectuat la sfarsitul lunii ianuarie la Budapesta, oficialii maghiari au ramas impresionati de evolutiile ambilor jucatori.

Daniel Popa, nascut in anul 1997, este deasemenea component al echipei de juniori B a celor de la FC Interstar Sibiu, pregatita de Ioan Bulea, fiind totodata si international de juniori.

Daca Palmes a semnat deja cu Honved, transferandu-se in Ungaria nu numai fotbalistic, ci si scolar, Daniel Popa va pleca la Budapesta doar la mijlocul lunii martie, atunci cand este asteptat sa se alature noilor sai colegii.

Tot in aceste zile la Budapesta se afla in pregatire atacantul echipei de juniori A, Silviu Rogozan, nascut in 1995. Situatia acestuia va fi clarificata in zilele urmatoare.

„Palmes este de astazi jucatorul echipei maghiare Honved Budapesta, Dani Popa va semna in luna martie, iar situatia lui Rogozan se va clarifica in aceste zile. Ne bucuram ca jucatorii nostri au starnit interes in Ungaria. Honved este un club mare si dispune de conditii deosebite de pregatire. Asa cum am incercat si totodata am reusit si in trecut, noi cei de la Interstar Sibiu dorim sa lansam cat mai multi jucatori inspre fotbalul mare. Este un lucru deosebit pentru acesti baieti minunati, carora le dorim sa ne faca sa fim mandri de ei. Este un semn clar ca Sibiul inca dispune de talente.”, a declarat Sebastian Baciu de la Interstar Sibiu.

Articol scris de Dragoș POPESCU

Marius ANGHEL 12 Feb. 2013, 15:54 Juniori
Pe aceeași temă