Scene „de război” la Buzău: părinții unui juniori, bătuți pe teren de fotbaliștii echipei adverse

Marius ANGHEL 13 Mar. 2014, 17:06 Juniori

 Fotbalul mic, de la județ, e o continuă sursă de scandaluri și de întâmplări uluitoare. Arbitri alergați de localnici, bătăi, topoare, chiar pistoale fac parte din scenele de groază ale diviziile inferioare.

În weekend-ul ce a trecut, părinții unui junior de la Gloria Buzău II au fost călcați în picioare de jucătorii echipei adverse, Avântul Zărnești, într-un meci din Superliga județeană Buzău, conform site-ului buzaul-sportiv.ro.

Juniorul Bogdan Bălan (16 ani) a fost înjurat și scuipat de patronul celor de la Zărnești, Gheorghe Rădulescu, moment în care părinții copilului au intrat în teren pentru a-și salva băiatul. Tatăl a fost trântit la pământ chiar de nepotul patronului de la Avântul și apoi a fost lovit de rezervele acestei echipe până și-a pierdut cunoștința. Nu a scăpat nici mama băiatului, trântită și ea la pământ. Cele două victime au ajuns apoi la Institutul de Medicină Legală Buzău, de unde și-au scos un certificat medico-legal.

Nicolae Anton (foto mic), antrenorul Gloriei, a declarat: „Din 68 fac meseria asta, dar nu am văzut așa ceva nicăieri. Nu este posibil să calci efectiv în picioare doi oameni. Părinții jucătorului au fost bătuți cu bestialitate de niște barbari care nu au ce căuta în fotbal. Nu pot spune cu exactitate cine a dat, pentru că erau foarte mulți în jurul celor doi. Se formase un meleu din care abia îi vedeai. Ar trebui excluși din campionat. Copiii mei sunt traumatizați, au rămas afectați după asemenea scene care s-au desfășurat sub privirile lor”.

Articol scris de Florin CARAMAVROV

Marius ANGHEL 13 Mar. 2014, 17:06 Juniori
Pe aceeași temă