Juniorii C ai lui Poli, învinși în primul joc de la Someșeni

17 Jun. 2012, 13:37 Juniori
Juniorii C ai lui Poli,** învinși în primul joc de la Someșeni

Micii alb-violeți, născuți în 1997-98′ au efectuat până la urmă în condiții decente, asigurate de club, deplasarea la Cluj pentru Turneul Semifinal al Campionatului Național. Elevii lui Sorin Vlaicu au pierdut primul joc, cu cei de la Brașovia Brașov, scor 2-0, și sunt șanse mici să se califice mai departe.

O sponsorizare surpriză i-a salvat pe părinți de la o cheltuială în plus și astfel antrenorul Sorin Vlaicu a plecat împreună cu junii săi în autocarul modern al clubului, beneficiind totodată și de cazare la hotel. Într-un cuvânt toate condițiile normale. Din păcate pe teren alb-violeții au fost învinși de brașoveni, într-un meci în care s-a văzut și diferența de vârstă. Mulți dintre componenții lui Poli fiind mai mici cu un an. Brașovia Brașov a marcat după zece minute de la start și în mijlocul reprizei secunde, pentru un scor final de 2-0. „S-a văzut diferența de vârstă, au fost mai puternici, ne-au luat tare de la început. Am echilibrat jocul și în partea a doua am avut ocazii dar nu am reușit să și marcăm. Pentru ei există însă timp să progreseze”, ne-a spus Viorel Vișan, șeful Centrului de copii și juniori al Politehnicii.

Poli Timișoara (juniori C): Rusu – Motrean, Sturz, Marghitan, Fridrich – Simionov, Popa, Casap, Dragomir – Totic, Vâlceanu. Au mai jucat: Marin, Lazăr și Sporin. Antrenor: Sorin Vlaicu.

Astfel, duminică Poli va juca împotriva gazdelor de la Ardealul Cluj, de la ora 16:30, formație considerată favorită în grupa de trei echipe. Șansele timișorenilor sunt doar teoretice, dacă ar învinge, trebuie să o facă la scor, și tot depinde rezultatul de luni dintre Brașovia și Ardealul. Finala celor două părți ale grupei semifinale de la Someșeni (Cluj) se dispută pe 20 iunie. Rămâne vestea bună că lucrurile par să se miște la club.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

17 Jun. 2012, 13:37 Juniori
Pe aceeași temă