Inizio București a câștigat Cupa Speranțelor de la Râmnicu Vâlcea!

Marius ANGHEL 09 Dec. 2013, 12:00 Juniori
Inizio București a câștigat Cupa Speranțelor** de la Râmnicu Vâlcea!

Puștii de la Inizio București au câștigat finala Cupei Speranțelor la minifotbal, un turneu rezervat copiilor născuți până în anul 2006 și desfășurat în weekend în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea. Conform regulamentului, pe teren, fiecare echipă a avut pe teren cinci jucători și un portar, iar durata unei reprize a fost de 20 minute.

Competiția a fost organizată de CS Hidro Râmnicu Vâlcea prin antrenorul Bogdan Mihalache, în colaborare cu DJTS și AJF. Primăria Râmnicu Vâlcea a contribuit și ea, acordând 100 pachete cu dulciuri pentru copii, cupe și diplome.

Inițial, cele opt echipe participante au fost împărțite în două grupe, după care toate echipele au mers în faza sferturilor de finală. În finala turneului, Inizio București a învins clubul organizator,  CS Hidro Râmnicu Vâlcea cu 1-0.

Clasamentul final a fost următorul: 1. Inizio București; 2. CS Hidro; 3. Tâmpa Brașov; 4. Inter Star Sibiu; 5. Academia Hagi; 6. Steaua; 7. Viitorul Argeș; 8. ȘF Răzvan Raț.

S-au acordat și premii individuale, după cum urmează: Marius Gherghiță (cel mai bun portar, Steaua); Luca Băsceanu (cel mai tehnic jucător, Academia Hagi); Denis Tudorescu (golgeter, CS Hidro).

„A fost un turneu reușit, îmi felicit copiii, s-au comportat excelent. Puteam lua chiar locul 1, dar sunt foarte mulțumit de echipa mea, sunt copii foarte talentați” a declarat Bogdan Mihalache, antrenorul de la CS Hidro.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 09 Dec. 2013, 12:00 Juniori
Pe aceeași temă